#1 01-09-2007 12:34:42

Proposta de lletra valenciana

Extret de val.com
Usuari Frec
1-09 (sad)-07

Supose que tots sabeu que al País Basc usen un tipus de lletra molt característica( http://www.revistasculturales.com/artic … afica.html ) , als rètols dels comerços, cartells i pamflets especialment. Esta lletra basca dóna visualització constant al nacionalisme basc i ajuda a donar la sensació de ser un país diferent.
Personalment no m'agradaria que tots els rètols de la meua ciutat usaren el mateix tipus de lletra, seria massa avorrit, però creieu que seria interessant disenyar un tipus de lletra valenciana? Creieu que ajudaria a fomentar el valencianisme d'una manera més o menys subtil (sempre que no siga monopolitzada per algun partit polític concret)? Seria el primer pas per a poder fer valencianisme en castellà i a les comarques de l'interior? Ajudaria a agermanar-nos els valencians de tot el PV o ràpidament tindríem una nova escisió entre "lletra valencianiste" i "lletra catalanista"? Hauria de ser compartida per la resta dels territoris catalanoparlants? Cas de disenyar-la, com hauria de ser?

A mi em pareix una bona idea, així farà rebrotar en nacionalisme, i això de "lletra catalanista" ja no servirà, ja que pocs ajuntaments catalans la utilitzen.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.