#1 30-10-2011 21:53:08

Infame loteria de Nadal d'España2000

Hola amics:

Sóc nou en aquest fòrum, i vos escric prequè vull denunciar una infame loteria de Nadal que està venent el partit feixista España2000. Mireu com és:

http://img88.imageshack.us/img88/6609/loteranavidade2000.jpg

La frase completa és El Islam es incompatible con España.

Considere això totalment infame. És un insult als musulmans que viuen entre nosaltres, que independentment de la seua religió, són persones per damunt de tot. És un insult també a la pròpia història nostra. Ens agrade o no, l'Islam és part de la nostra història, i més encara al País Valencià, on els musulmans foren un nucli important de la població fins 1609, data de la seua expulsió definitiva.

Ja estic fart de la xenofòbia i racisme del partit (o partidet) España2000. Curiós, si més no, quan els seus dirigents, com el propi José Luis Roberto, procedeixen en gran part de la zona de Requena-Utiel (igual que el president del GAV, Manolo Latorre). És a dir, són valencians des de 1851, data de la incorporació definitiva de la Valencia castellana, com així s'anomenen, a la província de València. Cal recordar també que la dona actual de José Luis Roberto és lituana.

No tinc res ni contra la gent de Requena-Utiel ni contra els lituans: Són persones també per damunt de tot i tinc grans amics d'aquests orígens curiosament. Però si volem filar prim, tenen poc de valencians.

És intolerable el racisme d'aquest partit, en els temps en què vivim, i en una terra com la nostra, que sempre ha estat oberta i tolerant amb el foraster, i per tant vull denunciar això.

Per cert, m'han comentat que la loteria la venen agents de la Levantina de Seguridad, que després de vendre-la prenen nota de la persona a la que se l'han venuda. Mètodes policials? Fitxes de captació de possibles adeptes? Mètodes igual de repugnants que el racisme (ridícul, insistim, donat l'origen no valencià de la majoria d'ells), de la gent d'aquest partidet.

Desconnectat

 

#2 01-11-2011 02:27:45

Almogaver.cat
Membre

Re: Infame loteria de Nadal d'España2000

Xiquet lo que ens comentes dels (Primaris Primats) d' Espanistan 2000, no te desperdici inclòs L'Incís de "Levantina de in-seguridaz". Segur que els gimnàs d'inspiració Tom Findland filo-falangistes Dels
" Virgenes por delante i martires por atras" tambe estan a la dansa.
Aquesta empresa, (Levantina de In-Seguridaz) que ara esta entrant en barrena, ja mira a alguns dels seus incauts clients, amb l'avidesa que la diàspora de la Edat Mitjana desplomaren l'hisenda de Bizanci i Bizantins,

Última edició per Almogaver.cat (01-11-2011 02:34:40)

Desconnectat

 

#3 11-11-2011 15:25:16

Pendrach
Membre

Re: Infame loteria de Nadal d'España2000

Sempre he sigut respectuós envers qualsevol religió del món, però, segons la meua opinió, les garanties i respecte no existeixen als països musulmans ni en alguns musulmans a la nostra terra ja que he sentit que quan algú es queixa de la creu de Sant Jordi o quelcom que no és seu (com ocorre el mateix cas a Suïssa amb la bandera nacional i l'altre al Regne Unit amb la cultura juvenil), Europa canvia algunes coses per a no perjudicar-los o els ignora mentre va augmentant el domini dels musulmans com els xiquets amb síndrome d'Emperador. I, al contrari, si en un dels països musulmans ens queixem del símbol de mitja-lluna, ens condemnaran a mort per la injuria contra l'islam. A més, ara gairebé tots els països islàmics no hi ha esglésies ni dones (inclusivament turistes europees) sense hiyab o burka. (Curiosament, a Egipte, abans de la caiguda del dictador, hi havia dones, sobretot turistes, no duien hiyab) És una pena que l'islam moderat siga minoritari.

A banda d'això, xiquet AntiEspanya2000, aquell partit feixista és tan hipòcrita i inútil com el partit d'Anglada, i només interessa el concepte d'Espanya com a nació, la religió cristiana catòlica i la llengua castellana, els tres conceptes més superiors que qualsevol nació del món.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.