#1 01-06-2011 16:25:19

Webmestre
Administrador

Exigència al BNV / Compromís de cara al 9 d'Octubre

Des de la nostra web, hem tingut una actitud de respecte al BNV durant tota la campanya electoral. Fins i tot, malgrat que han difamat el nostre company Tirant Lo Negre, des de la seua web satèl·lit val.com, aquest no cessà de demanar el vot per a ells una i altra volta.

Han tret uns resultats espectulars, amb superació ampla del 5 % i representació per primera volta en l'Ajuntament de València.

Ara és el moment de ser exigents amb ells. Un partit amb 6 diputats autonòmics, 3 regidors a l'Ajuntament de València, 2 en el de Castelló de la Plana i més de 300 regidors, no pot ser que duga poc més de 40 persones en la processó (in-)cívica del 9 d'Octubre pel matí.

Fou històric que l'any passat pogueren participar i completar el circuit, però un partit amb eixa força ha de dur 200 persones com a mínim. Les suficients per a plantar cara amb garanties als fatxes del GAV i España2000. Enguany és el moment d'humiliar-los per complet, duguent el triple de gent que ells.

L'any passat la policia tingué una actuació exemplar, i per tant no cal tenir por. D'altra banda, quanta més violència facen, més fàcil serà tirar-los mà i il·legalitzar-los.

Enguany hem contactat amb diverses organitzacions internacionals, que podrien dur observadors, la qual cosa seria pitjor per a ells fins i tot.

Aquesta crida se fa extensiva a la resta de nacionalistes que hi vullguen prendre part, evidentment, però va adreçada primordialment a la gent del BNV, degut a la seua recent inaugurada força i creixement electoral.

Igual que els fallers, quan crema una falla, ja pensen en la de l'any que ve, cal començar a planificar això. Així doncs, endavant!

P.D.: El moviment ultrablaver està molt de capa caiguda (expulsió d'Expojove, ridícul el 16 d'abril, ridícul i desaparició de Coalissió Valenssiana, tot això gràcies a nosaltres en gran part) i proper a la seua desaparició (per això veig tantes "assemblees generals" anunciades en el GAV).
Per això necessiten alçar la moral de la seua gent inventant-se coses i difamant tot el que puguen. Diguem això perquè des d'una web anglesa, racista i cutre han difamat una volta més un col·laborador nostre. Estic segur que ell en prendrà nota d'això i exercitarà les accions judicials que haja d'exercitar, si no lleven una notícia que han penjat referent a ell plena de falsetats i fal·làcies.

Desconnectat

 

#2 01-06-2011 23:25:29

Toni_M
Membre

Re: Exigència al BNV / Compromís de cara al 9 d'Octubre

A qui han difamat i a on?

Desconnectat

 

#3 01-06-2011 23:35:44

Webmestre
Administrador

Re: Exigència al BNV / Compromís de cara al 9 d'Octubre

Contacta privadament i t'ho explicarem. No hem de donar pistes a l'enemic.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.