#1 30-05-2011 23:57:35

Toni_M
Membre

Línia escolar en valencià: fora!

Esteu assabentats de l'última?

http://goo.gl/fb/fn1Yi

http://goo.gl/fb/ly7hZ

És quan veig coses com aquestes quan veig l'enemic real, que no és CV & company. De fet, penso que a partir d'ara els hauríem d'ignorar. L'enemic es diu PP que està ple de blavers i des que governa Camps no s'havien vist tantes "blaverades".

Desconnectat

 

#2 31-05-2011 09:29:46

TirantLoNegre
Membre

Re: Línia escolar en valencià: fora!

Això és la fi de la llengua al Pais Valencià.

És normal. Cada vegada hi havien més valencians que demanaven línies en valencià. Inclús els que políticament es senten a prop d'Espanya.

I ara què? Amb aquest poti-poti que vol fer en CAMPS, tots sabem que la única llengua que sortirà reforçada és el Castellà.

Estem ben fotuts!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#3 31-05-2011 13:56:40

Pendrach
Membre

Re: Línia escolar en valencià: fora!

No hi ha altra manera de salvar-la!!!

Tots els votants del PP, per a tindre més diners i luxes, s'han venut l'ànima al diable que viu en el seu castell a Madrid.

Estem molt indignats. Llarga vida a la llengua valenciana!!!

Desconnectat

 

#4 31-05-2011 22:38:52

Webmestre
Administrador

Re: Línia escolar en valencià: fora!

El que és això és un altre exemple de la coentor suprema de la dreta valenciana que ara es disposa a impartir les classes...en anglès!!!

Estic segur que el pròxim objectiu serà fer quasi tot en anglès i reduir fins i tot el castellà. Si sapigueren que els anglosaxons se riuen de la dreta valenciana, com ha demostrat el recent article del NY Times...

Desconnectat

 

#5 02-06-2011 19:09:59

Re: Línia escolar en valencià: fora!

em sempla que açò que estan dient ara de posar una única línia en castellà i anglès no té trellat .. pero fora la meua opinió, que en tinc pa' dir una bona estona, necessite saber si algu sap si ens agarrarà als estudiants actuals d'ESO, es a dir, jo estic ara en 3r, em tocarà dins d'un curs o dos estudiar en aquesta línia nefasta? o només els que ara començen al preescolar o primaria els posen ja la línia????

Desconnectat

 

#6 03-06-2011 09:51:12

Webmestre
Administrador

Re: Línia escolar en valencià: fora!

Al final, crec que tot serà una falsa promesa més, perquè si el Consell no té diners per a res, d'on van a treure tots els diners que suposa tot aquest projecte? Començant per la preparació dels mestres en llengua anglesa.

Desconnectat

 

#7 03-06-2011 11:28:10

Toni_M
Membre

Re: Línia escolar en valencià: fora!

De la manera en què està redactat té trampa:

"El conseller d'Educació valencià, Alejandro Font de Mora, ha anunciat avui que pretén imposar en l'ensenyament públic una sola línia que integri el català, l'espanyol i una altra llengua, principalment l'anglès, de tal manera que el català i l'espanyol tinguin un mínim del 33% de presència en les classes i l'altra llengua un màxim del 33%"

Això vol dir que com què han de tenir un mínim de presència el català i el castellà i l'anglès com a màxim el 33% això els dóna un marge molt ample per a fer el que vulguin...

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.