• Inici
  •  » Debat general
  •  » Javier Arenas: "bel·ligerant si a un nen andalús se l'intenta educar en català"

#1 26-01-2011 15:43:01

TirantLoNegre
Membre

Javier Arenas: "bel·ligerant si a un nen andalús se l'intenta educar en català"

http://www.ara.cat/politica/Bertran-Cat … 58833.html


http://opiniones.terra.es/tmp/swotti/cacheAMF2AWVYIGFYZW5HCW==UGVVCGXLLVBLB3BSZQ==/imgJavier%20Arenas2.jpg Javi el gladiador de las Arenas: eeeh toro!... ni un solo niño andaluz será educado en una lengua diferente al andalusí. Ooooole! que bién ha quedao ezo!

http://opiniones.terra.es/tmp/swotti/cacheAM9HBIBSYXBVCNRHUGVVCGXLLVBLB3BSZQ==/imgjoan%20laporta2.jpg Joanot LaPuerta: Uriel! Uriel, diga-li a l´Arenes Mobedisses que a catalunya els nens són catalans i no andalusos.

Uri Bertran (tú SI que vals): "Senyor Arenes, ha de saber que a Catalunya els nens són catalans, no andalusos."


http://ppdegines.files.wordpress.com/2010/09/arenas.jpgJavi Gladiator: Eeeeeh....¿Que no hay niños andaluces en Cataluña? Bueno, pues sinó no hay niños andaluces en Cataluña, entonces ningún hijo de Padres Andaluces que vivan en Catalunya, aprenderá en Catalán por que entonces yo me pondré beligerante...Ooole pisha! tomate esa! Que bien que m´ha quedao ezo!


http://www.google.es/images?q=tbn:w1Dnw5Yk12Bk1M::opiniones.terra.es/tmp/swotti/cacheAM9HBIBSYXBVCNRHUGVVCGXLLVBLB3BSZQ%253D%253D/imgjoan%252520laporta2.jpg&t=1&h=78&w=55&usg=__leLGN0YZ4HoQ97qpp5x70uSWn9c= Joanot LaPuerta: Uriel! Uriel, diga-li a l´Arenes que a Catalunya ja no hi han Pares Andalusos. Aquí tots els Pares són Catalans! en tot cas, els avis són Andalusos que van venir als anys 50 o 60s.

Uri Bertran (tú SI que vals): "Jo que pesat!-...Senyor Arenes de la platja de Mataró, ha de saber que a Catalunya els nens són catalans, i els pares també, i no pas andalusos. Andalusos només queden alguns avis. Jo que pesaoooooooo!!!"



http://ppdegines.files.wordpress.com/2010/09/arenas.jpgJavi Gladiator: Eeeeeh....¿Que no hay padres andaluces en Cataluña? Bueno, pues sinó no hay padres ni niños andaluces en Cataluña, entonces ningún nieto de abuelos de Andaluces que vivan en Catalunya, aprenderá en Catalán por que entonces yo me pondré beligerante...Ooole pisha! tomate esa! Que bien que m´ha quedao ezo!

http://www.google.es/images?q=tbn:Eo8m4MwltMhNgM::mitribuurbana.zonalibre.org/archives/abuelos.jpg&t=1&h=196&w=147&usg=__IneWkKA0C0GJVMlW_zipKxgFuDc= Parella d´avis Andalusos a Catalunya: Shhhh! Javi calla ya pesao. Que eres un pesao....!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ca/Javier_Arenas.JPG/150px-Javier_Arenas.JPG Javi Gladiator de las Arenas: Jejejejeje!  Yo no soy Tonto.http://www.google.es/images?q=tbn:kf8hRByQvNwR9M::lateralconsulting.files.wordpress.com/2008/11/yo-no-soy-tonto.jpg&t=1&h=78&w=123&usg=__ZM9HVk-3Dy9ml7qAVSa9xnkkoFk=

Última edició per TirantLoNegre (27-01-2011 10:45:00)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Javier Arenas: "bel·ligerant si a un nen andalús se l'intenta educar en català"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.