#1 25-01-2011 23:26:24

Webmestre
Administrador

Homenatge a Joan Monleón

Joan Monleón fou un personatge molt important en la societat valenciana dels anys 70, 80 i 90 del passat segle, a banda d'un gran nacionalista. Fou tot un showman, un veritable "home orquestra", que feia de tot. Tot i que la seua obra és molt extensa, i abasta teatre, cine, i televisió, crec que allò que li donà fama entre tots els valencians fou el seu Show de Joan Monleón, que féu en Canal 9 entre 1989 i 1992, de manera diària (excepte dissabte i diumenge), i en directe (cosa que hui ja pràcticament no existeix). Era un programa que, en certa manera, feia país, on anaven gent de tot el País Valencià, i on Joan Monleón destil·lava simpatia i humanitat sense descans.

La seua pèrdua, podem dir que fou irreparable, i fins i tot prematura. Com a xicotet homenatge, reproduïm un programa sencer del Show de Joan Monleón, perquè els més joves i la gent del Principat ho conegueu més a fons. En aquest programa, anà gent del poble de Bocairent (Vall d'Albaida):

1º part.

2ª part.

3ª part.

4ª part.

5ª part.

6ª part.

7ª part.

Espere que vos agrade a tots, i sobretot, que admireu la gran figura d'"artista total" del gran Monleón.

Desconnectat

 

#2 26-01-2011 09:10:52

Toni_M
Membre

Re: Homenatge a Joan Monleón

smile M'ho miraré amb calma, tot i que ja coneixia allò de "a guanyar diners, on estan, on estan" xDD Era l'època "teta-cinco": Mamachichos, Cacao Maravillao, Chicas Chin-Chin i, com no, les Monleonetes!!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.