#1 19-10-2010 22:54:38

Webmestre
Administrador

Sobre les difamacions de Samuel Azor

Fa poc he llegit unes intervencions en el Foro Nacional Populista, del partit ultradretà espanyolista España2000, on se difama la nostra web, al voltant de la inclusió del jove ultradretà manxec Samuel Azor en la nostra llista de Blavers d'ara i sobretot, les que ell mateix fa en el seu blog. Això mereix una rèplica:

1-La famosa llista de Blavers d'ara, que tant assusta als blavers, i ara també als espanyolistes aquests és simplement això, una llista. En primer lloc, no entenc com ells, que diuen que són tan valents, tenen tanta por d'això. En segon lloc, quan s'estudia quelcom, doncs sempre s'intenta esbrinar el màxim possible, i arribar al màxim detall. Aquest és l'objectiu últim d'aquesta llista: Un interès purament científic. Tot el que diuen blavers i ultradretans de que és una "llista negra" és, per tant, pura estupidesa, o desconeixença dels mètodes de treball i investigació científiques.

D'altra banda, aquestes persones són persones públiques, i tots ells han fet ostentació del seu anticatalanisme en algun moment. No deuria d'importar-los, doncs, que la gent els reconeguera com a tals.

2-També m'ha fet molta gràcia que designen a aquesta web com a una web d'extrema esquerra. Ací conviu gent de totes les ideologies, unides per un nexe comú: La lluita contra el blaverisme i l'anticatalanisme al PV. És més, se sorprendrien si sapigueren que jo personalment em considere de centre-dreta.

3-El propi Samuel Azor va de llest i diu que nosaltres som un succedani del Racó Català. De nou s'equivoca perquè actualment les nostres relacions amb els actuals admins del Racó Català no són precisament bones, com hem dit ja en molts fils.

4-El Sr. Samuel Azor ha estat inclòs en la llista de Blavers d'ara per la seua gran camaraderia amb el GAV bàsicament i pel seu anticatalanisme (o millor dit antivalencianisme) patològic.

5-A mi em pareix perfecte que aquest senyor siga manxec, o d'origen manxec (que amb eixe cognom segur que ho és, per molt que ell ho negue). Dit això està clar que no tinc res contra la gent de la Manxa, i que tinc grans amics d'aquest origen, i que per tant, si diem "manxec", no ho diem de manera despectiva.

El que té collons en qualsevol cas és que molts dels anticatalanistes de València de tots els temps tinguen origen foraster: Lizondo era d'Albacete, el propi José Luis Roberto és de la zona de Requena, Manolo Latorre també crec que prové d'aquella zona, etc. etc. I ara sols faltava Samuel Azor. A aquests immigrants castellano-manxecs toca-collons jo personalment els donaria porta. Preferisc cent voltes un moro, un negre, o un xinès que parle valencià i s'integre, que a aquesta gent. I ara em dóna igual que em diguen xenòfob, ja que molts valencians nacionalistes pensem així.

6-Si el Sr. Samuel Azor vol que el treguem de la llista, doncs és molt fàcil: Que deixe de ser amic de la gent del GAV, i que deixe d'atacar els "pancatalanistes".

Si ens ha llegit (que segur que ho ha fet), ja haurà vist que ací no censurem la seua ideologia política, tot i que no estem d'acord evidentment, sinó, repetim, el seu anticatalanisme, i de retruc, antivalencianisme.

7-Per últim, Samuelet, dir-te que el teu to xulesc de nou te'l fiques per on millor te càpiga. Mon pare sempre me deia que un home autèntic se sap defensar millor amb la ploma que amb els punys. Si tu al final del teu blog sols saps recòrrer a una espècie de "repte a combat", això vol dir senzillament que no tens arguments, i això en qualsevol cas és molt trist.

Ja has vist en qualsevol cas, que als administradors d'aquest fòrum (perquè ne som més d'un, i no precisament eixa persona que diuen els xics de valenciafreedom, que van de llests també), no ens assusten les teues bravuconades, i que a l'igual que fem amb els blavers que pretenen intimidar-nos (que ne són molts, i porten ja molts anys intentant-ho), te plantarem cara (amb la ploma i amb arguments, que és com se deu fer, no amb una baralla de barri baix).

Perquè com deia també mon pare, qui té la raó, no deu tenir mai por.

Desconnectat

 

#2 20-10-2010 04:11:54

Almogaver.cat
Membre

Re: Sobre les difamacions de Samuel Azor

Webmestre escrigué:

4-El Sr. Samuel Azor ha estat inclòs en la llista de Blavers d'ara per la seua gran camaraderia amb el GAV bàsicament i pel seu anticatalanisme (o millor dit antivalencianisme) patològic.

Preferisc cent voltes un moro, un negre, o un xinès que parle valencià i s'integre, que a aquesta gent. I ara em dóna igual que em diguen xenòfob, ja que molts valencians nacionalistes pensem així.
.

Francament Webmestre, de xenofog res de res. Aquesta frase extreta del teu comentari, denota que ets un gran Integrador,(dels valencians de sempre i els nouvinguts),un gran Patriota i encara millor Persona.
Tot un digníssim deixeble del teu admirat Mestre: Francesc Eixemimenis.

I novament enhorabona, per vostra magnifica i culta Web, que  recolzem i recolzarem, a la gent noble que feu, Antiblavers.info: Mai estareu sols.
"YOU'LL NEVER WALK ALONE ".   http://www.youtube.com/watch?v=1I_crD6Oqsw

(on les bufandes posa:  Liverpool, s'enten realment com:  Antiblavers i/o Webmestre)
OK Buddy's?

---------------------------------------------------------------------------------------
LLetra:

When you walk through a storm....
Quan caminis en mig de la tempesta,
Mantingues el cap ben alt,
I no has de témer la foscor;
Al final de la tempesta trobaràs la llum del sol
I la dolça i platejada cançó d'una alosa.

Segueix endavant en mig del vent,
Segueix entre la pluja,
Encara que els teus somnis es trenquin.(es difuminin)

Camina, camina, amb esperança en el teu cor,
Tu, Ja mai caminaràs sol,
mai mes, caminaràs sol.
Camina... camina amunt, i amb esperança en el teu cor,
Tu mai; caminaràs sol,
Mai mes, caminaràs sol

Última edició per Almogaver.cat (21-10-2010 20:43:25)

Desconnectat

 

#3 23-10-2010 01:10:16

HERETGE
Membre

Re: Sobre les difamacions de Samuel Azor

Estic d

Desconnectat

 

#4 23-10-2010 01:26:45

saforenc
Membre

Re: Sobre les difamacions de Samuel Azor

heretge tu d'on eres? de la safor?

es que la teua forma d'expressar-te em recorda algú.

Última edició per saforenc (23-10-2010 01:27:56)

Desconnectat

 

#5 24-10-2010 16:43:31

HERETGE
Membre

Re: Sobre les difamacions de Samuel Azor

Efectivament Saforenc, soc de la comarca de La Safor, pero dubte molt que hem conegues, el meu cercle de gent mes proper son
tots espanyolistes (a que

Desconnectat

 

#6 24-10-2010 20:09:17

saforenc
Membre

Re: Sobre les difamacions de Samuel Azor

ho deia per les expressions i no cregues, potser que'ns conega'm, la safor no es tan gran jejejeje

també depén de l'edat xD

jo abans estava rodejat d'ignorants però els he pegat tanta canya i m'he burlat tant d'ells que han tingut que caure en l'evidencia i vos ho cregueu o no, l'alqueria blanca a tingut part de culpa xD

A mi me la sua que siga espanyolista el que'm toca els collons es que siga un puto ignorant, després que prenga la decisió que li done la gana.

Última edició per saforenc (24-10-2010 20:10:03)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.