• Inici
  •  » Debat general
  •  » Sobre l'enèssima falta de respecte de val.com envers la nostra web

#1 24-07-2010 18:45:17

Webmestre
Administrador

Sobre l'enèssima falta de respecte de val.com envers la nostra web

Benvolguts amics:

Fa poc un simpatitzant de la nostra web, no nosaltres va anunciar en valencianisme.com la fita d'haver aconseguit 2300 evidències de la quatribarrada al PV.

Els comentaris que s'hi van posar estigueren en la línia de les darreres voltes que algú ha anunciat una nova fita quant a la trobada de noves evidències de la quatribarrada al PV: Estupideses, faltes de respecte i, sobretot, un preocupant i obsessiu regust ja no neoblaver, sinó fins i tot directament blaver, que hom pot percebre cada volta més en eixa web.

Al final, algú els ha contestat, i ells han censurat la seua intervenció, dient que és un multinick (sic!).

Com ja hem dit altres voltes, és totalment vergonyós que a uns suposats "valencianistes" els moleste que se descobrisquen noves evidències de l'emblema quatribarrat a la nostra terra. En eixe cas, eixos suposats "valencianistes" no ho són en realitat, per molt que diguen. També és lamentable l'orgull intel·lectual d'uns xiquets que creuen que han descobert la lluna, i en realitat no han descobert res. Diem això per eixe reportatge sobre la bandera blavera que al·leguen fins a la sacietat, i que en realitat no aporta cap evidència històrica constatable.

Ara és la bandera, però pot ser qualsevol altra cosa: Valencianisme.com no practica el "valencianisme de construcció" amb el qual tant se'ls omple la boca, i en realitat estan donant canxa a un sol bàndol, el bàndol blaver, camuflat de neoblaver quan els convé. I això no és d'estranyar, si l'administrador d'eixa web, Pere Fuset, va pertànyer al GAV en la seua adolescència. Una prova més que el GAV no porta res bo, i que tots els adolescents que passen per les seues files queden, per així dir-ho, tarats de per vida amb el blaverisme.

En resum, no anem a consentir més insults ni desqualificacions cap a la nostra web per part d'eixa web per a xiquets (perquè en realitat és el que és) anomenada valencianisme.com. Si la seua web és decadent, i fins i tot tenen problemes financers, com ells mateixos han admès (cosa que no tenim nosaltres), si sempre escriuen els mateixos, si en el fons tenen enveja dels nostres documents i del nostre material, cent voltes millor que el que ells tenen, siga la raó que siga, no és el nostre problema.

Ja estem farts com diem dels seus continus atacs, motivats en darrer terme per l'enveja, insistim.

I com nosaltres sabem que encara que ho neguen, ells entren a la nostra web i llegeixen tot el que escrivim, esperem, doncs, que prenguem nota. I si no, doncs prendrem les mesures corresponents, començant per atacar-los nosaltres també, com ells fan amb nosaltres.

Webmestre1.

Desconnectat

 

#2 09-08-2010 13:02:25

HERETGE
Membre

Re: Sobre l'enèssima falta de respecte de val.com envers la nostra web

La busca de quatribarrades al PV es un treball digne de lloar, puix que mostra una realitat que el blaverisme i l

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Sobre l'enèssima falta de respecte de val.com envers la nostra web

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.