#1 26-04-2010 19:09:00

Ridícul dels neoblavers el 25 d'abril

Hi ha una llei física molt elemental que se diu llei de la gravetat, i que diu que tot allò que puja, torna a baixar.

Malgrat la propaganda desmesurada que els fa valencianisme.com

Malgrat que en el Racó Català se permet que escriguen individus com "El Polisero", que es passen tot el sant dia atacant els Països Catalans.

Malgrat que aquesta colleta d'amics de "sobiranistes valencians" (a.k.a. neoblavers) es veu que no tenen ofici ni benefici, perquè es passen tot el sant dia escrivint en internet (i fent-se propaganda, doncs, també).

Al final, el darrer 25 d'abril, eren els que eren, un grupet d'unes 20 persones (menys encara que l'any passat). Mireu les fotos, que han posat quasi d'amagat, perquè la gent no vega el seu ridícul, en www.annanoticies.com

Com a mínim, jo els demanaria per decència (tot i que no en tenen molta), que a partir d'ara no parlen ells en nom del "poble valencià". Perquè eixe "poble valencià" es va manifestar el dia 24 per la vesprada i eren prou, prou més gent que ells.

Diuen que una imatge val més que mil paraules. I les cares de Víctor Baeta i el coixo Sorribes (dos dels neoblavers que més torren els collons en internet) eren impagables.

Desconnectat

 

#2 27-04-2010 22:21:10

Re: Ridícul dels neoblavers el 25 d'abril

Volia agrair als responsables d'aquesta web la llibertat d'expressió que me donen, ja que tant en valencianisme.com com en el Racó Català m'han censurat. En valencianisme.com era previsible, però el Racó Català cada volta enm sorprén més. Crec que s'haurien de canviar el nom, i treure's lo de "català", perquè erstan donant propaganda a gent com "el Polisero", que són enemics de la nació catalana que diuen ells defensar.

A Joan Sorribes fer-li dos puntualitzacions importants:

-Quan siguent tan poca gent es presenten els neoblavers com a portantveus del "poble valencià", estan fent una cosa deshonesta, i per això dic que no tenen decència.

-En tot treball una mica seriós, t'obliguen a treballar ferm. si a ell i els seus amiguets els sobra tant de temps per a passar-se tot el dia escrivint en internet, això pot voler dir diverses coses: No tenen un treball seriós, ningú els controla efectivament el seu treball, no fan bé el seu treball, etc.

Per cert, també volia deixar-li clar a aquest personatge i a tots en general, que no tinc res a veure amb els administradors d'aquesta web. Que no vinguen, doncs, amb paranoies.

Última edició per Rutger von Blum (27-04-2010 22:28:13)

Desconnectat

 

#3 28-04-2010 21:09:46

Webmestre
Administrador

Re: Ridícul dels neoblavers el 25 d'abril

Rutger, com ja t'han dit, no has estat afortunat anomenant Joan Sorribes com a coixo, i per tant et demanaríem que tregueres eixe adjectiu.

També és cert que el tal Sorribes té molt mala llet, i en altra web s'ha referit a la nostra web sense nomenar-la directament, i posant dins i tot les inicials d'un dels administradors (inicials equivocades a més).

A banda de repetir que, efectivament, l'usuari Rutger von Blum no té res a veure amb la nostra web, en aquest cas, nosaltres també ens riguem del ridícul fet per aquesta colleta d'amics que sempre es presenten com a "poble valencià", quan ja s'ha vist exactament quants són...

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.