#1 26-04-2010 01:00:32

Canyam
Membre

Informació no molt veraç sobre Alfonso Guerra

Hola,

He llegit les informacions de la web respecte el PSOE i blaverisme, també en algun altre punt. I poseu que Alfonso Guerra va ser el blaver del PSOE.
Bé, segons el mateix Josep Lluís Albinyana (president del Consell pre-autonòmic) del PSPV, en una entrevista al Temps del Setembre o Octubre, crec. Diu que no va ser Alfonso Guerra el culpable, diu que ell tenia molt bona sintonia amb ell. Diu que va ser Felipe González que acordà amb la UCD no aprobar l'estatut d'Autonomia quan Catalunya, País Basc i Andalusia. Que Andalusia el va aprovar perquè el president Andalús estava dia si i dia també al seu despatx. Que Guerra estava d'acord amb Albiñana.
I que a més González es el que destituix a Albinyana i posa a Lerma, que sempre l'havia cuidat Albinyana. Que inclós quan va passar això Guerra li va cridar a Albinyana per parlar en Gonzalez i arreglar-lo i tornar a ser president. Pero Albinyana ja va decidir deixar-ho.
Després la responsabilitat és de Lerma que va acceptar tota la simbologia blavera.
Doncs això que segons Albinyana la culpa es de Felipe González i Lerma.

Estaria bé documentar-se més en aquest punt i canviar-lo si cal.

Desconnectat

 

#2 26-04-2010 01:01:54

Canyam
Membre

Re: Informació no molt veraç sobre Alfonso Guerra

Felicitacions per la web!!

Desconnectat

 

#3 26-04-2010 11:00:53

Webmestre
Administrador

Re: Informació no molt veraç sobre Alfonso Guerra

Albinyana, tot i que fou potser l'únic president de la Generalitat digne que ha hagut, en eixa entrevista que dius no està fi, perquè diu també que Rafael Blasco és una magnífica persona, quan ja sabem tots els que vivim ací quina classe de persona és Rafael Blasco.

Alfonso Guerra fou un dels que dugué per sotamà (junt amb Fernando Abril Martorell i Emilio Attard per part d'UCD) les negociacions al voltant de la Constitució espanyola, per part del PSOE, més enllà dels "ponentes constitucionales".

Alfonso Guerra sempre ha estat una persona jacobina, i com se diu vulgarment, "amb mala llet". Per cert, malgrat que en els mítings aparegueren junts, consta que en privat no se parlava amb Felipe González.

Pel que fa al País Valencià, ha estat una de les persones que més mal li ha fet, i potser continua fent-li per sotamà, que és com sol actuar aquest personatge.

Desconnectat

 

#4 26-04-2010 15:30:39

Canyam
Membre

Re: Informació no molt veraç sobre Alfonso Guerra

Esta clar que a la idea que tot el Mon te es que va ser Alfonso Guerra, pero que Albinyana diga que no te legitimitat per dir-ho i nosaltres per creure-ho. Gonzalez y Lerma van tenir molt a vore tambe. En politica no es que la gent siga una santa, molts tenen mala llet tambe. El que dic jo que estaria be contrastar aquestes informacions.

Rafael Blasco es una altra cosa de la entrevista, ells s'han conegut personalment i diu el que diu, que es un possibilista, pragmatic i que per estar al poder fa el que siga.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.