#1 11-04-2010 23:51:31

Webmestre
Administrador

El València C.F. s'està "catalanisant"

Doncs això, ja fa temps que el València C.F. té un acord especial amb "La Caixa", per a treure entrades i tot això. Crec inclús que "La Caixa" ofereix una tarjeta especial del València C.F.

Però és que ara, l'altre dia passava pel costat de Mestalla i vaig veure unes banderoles enormes de la marca de cervesa Damm, escrites en perfecte català (deien "punt de trobada"). La marca de cervesa Damm, tot i que la fundà un alsacià, té la seu a Barcelona.

Molt interessant que la principal entitat difusora de l'anticatalanisme hui dia, el València C.F., s'estiga "catalanisant" d'aquesta manera. Què sentiran els Yomus i demés miserables anticatalanistes d'eixe club quan vegen tot això? Ha ha Pensaran que és una nova "invasió catalana" ha ha.

Ara seriosament, les relacions entre l'empresariat principatí i valencià són cada vegada més fortes, i front a això, el blavers malparits de sempre: GAV, Yomus, Coalission Valenssiana, etc. no tindran més remei que empassar-s'ho. I evidentment, dintre d'un termini raonable, desaparéixer.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.