• Inici
  •  » Noticies
  •  » 1700 evidències de la quatribarrada al País Valencià

#1 10-07-2009 16:32:18

Webmestre
Administrador

1700 evidències de la quatribarrada al País Valencià

Benvolguts amics:

Amb esforç, recerca i, com no, les valuoses col.laboracions de tots els amics de la web, hem aplegat a les 1700 evidències de la quatribarrada a la nostra terra, de totes les èpoques, des de la fundació mateixa del Regne, fins als moments més actuals. Aquestes 1700 evidències demostren que la quatribarrada és quelcom natural al País Valencià, en contra del que diuen els enemics d'aquesta bandera a la nostra terra. Potser siguen altres banderes les que no són naturals ací.

Estem molt contents perquè d'una banda, cada vegada hi ha més gent que col·labora en aportar-nos imatges. De l'altra, tenim cada vegada més imatges actuals, que demostren que, malgrat la oficialització de la bandera blavera en 1982, l'emblema històric de l'antic Regne de València és ben viu a la nostra terra.

Hem d'agrair les valuoses aportacions que ens estan fent uns companys del nord del País Valencià, que demostren l'enorme vitalitat de l'emblema quatribarrat en eixes comarques.

Al mateix temps, no ens agrada entrar en polèmiques, però esperem que quan anunciem això, els companys de valencianisme.com no comencen a atacar-nos i difamar-nos, com fan cada vegada que ho anunciem. Nosaltres sempre hem tingut una actitud de respecte cap a eixa web, i fins i tot hem enllaçat un reportatge que feren sobre la presumpta historicitat de la bandera blavera. Ells, no sols com diem es posen histèrics cada volta que anunciem una nova fita en la descoberta d'evidències de la quatribarrada, sinó que fins i tot alguns usuaris han difamat la nostra web, acusant-nos de "radicals" i de "pancatalanistes". Això sense que els "moderadors" d'eixa web hagen posat ordre.

D'aquesta manera, poc "valencianisme de construcció" van a fer. Entenem que no tots els moderadors i participants d'eixe fòrum són així, i fins i tot alguns participen als dos fòrums. Però arriba un moment que ja hem dit prou a tants atacs que rebem per part d'eixa web, suposadament "nacionalista".

Esperem, doncs, que aquesta volta com a mínim, no rebem atacs des d'eixa web.

Endavant companys!

Webmestre1.

Desconnectat

 

#2 10-07-2009 16:42:52

PALAMOS
Membre

Re: 1700 evidències de la quatribarrada al País Valencià

No crec, perque hom pot contradir, posar en dubte, tergiversar i ridiculitzar dades minses..però quan en son 1700 val més plegar.
cool


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#3 27-07-2009 13:12:53

alacantí
Administrador

Re: 1700 evidències de la quatribarrada al País Valencià

http://www.bnc.cat/digital/google/cerca.php

Jacint Verdaguer (1845-1902)

    Així, al girar los ulls a nostre passat, per damunt les arpes de nostres trobadors, per sobre els capells de nostres cavallers i les corones de nostres comtes i reis, més gallard que les palmeres d'Elx, més fort que les oliveres mallorquines, més alt que els faigs i roures del Pirineu, nos apareix la figura geganta de Don Jaume.

Discurs presidencial dels Jocs Florals de Barcelona de 1881

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » 1700 evidències de la quatribarrada al País Valencià

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.