#1 21-12-2008 20:35:41

almogaver
Membre

L'aigua Que Malbarata El Pp

Va ser el dissabte al migjorn, quan després de certes feines domèstiques vaig sortir al carrer, va ser aleshores quan vaig escoltar tres veïns discutir, el fet havia estat el següent: Perquè malbarates l'aigua d'eixa manera amb la falta que tenim d'ella?, aquest veí, persona responsable on hi haja, li va recriminar a aquests altres dos el fet d'estar ruixant la porta del carrer i el carrer, sense més profit, fet que es refà a diari, els gairebé 365 dies de l'any. Doncs bé, aquestes dues persones, totes dues del PP, i dels més arrimats als antics franquistes que cap altra cosa, el van maltractar, ofenent-li, i fins i tot van ser a punt d'arruixar-lo, deient entre altres coses, que anara a demanar-li a ZP, a veure si a d'ell li'n donava. Doncs aquest home després d'haver escoltat amb tota la fermesa del mon tot allò què li havien dit, els va respondre: Després us manifesteu reclamant allò que no és vostre "l'aigua de l'Ebre", doncs sí com deieu ho feu perquè vosaltres la podeu pagar, doncs en tot el dret estan ells per a no donar-nos-la, doncs és d'ells.
Bo aquest petit relat, no és cap invenció, car ha succeït tal qual l'he contat, i amb aquestes mateixes paraules, amb això vull dir el següent, que és una coïncidència que aquells que són més violents amb certs temes com el cas de l'aigua, siguen precissament gent de la dreta, i més encara del PP, ja que tota la gent que he vist jo personalment realitzant aquests tipus d'actes, es dona la casualitat que són els mateixos.
Resulta també que l'engany al que es sotsmesa la gent del País Valencià, siga aborronadora, però el pitjor de tot això és que la nostra gent ho veja o no ho veja, no volen admetre aquesta barbarie feixista, que diguen que els Valencians som capdavanters en l'estalvi d'aigua, i que vejes les aigües a perdre per camins, en zones deficitàries d'aquet líquid, què es malbarate ruixant els carrers a diari, i sempre per gent del PP, quina vergonya!, però per una gran majoria del poble aquesta gentola, damunt és la bona.
Què algún dia arribarem a conseguir alguna cosa de profit pel País?.

Desconnectat

 

#2 21-12-2008 21:09:36

Re: L'aigua Que Malbarata El Pp

Això del Agua para Todos es una autèntica farsa.

Si mos falta aigua, (1)que feu fent tanta urbanització?, (2)que feu construint tanta "Oliva Nova", "Terra Mítica", "Marina d'Or"? (3)Que feu sense posar restriccions a les macropiscines de dites urbanitzacions i llocs d'estiuar dels rics? (4) Que feu sense posar restriccions als Ajuntaments que en ple migdia d'estiu reguen els carrers amb aigua a tota presió (això a Gandia)? (5) Que feu volent cimentar àrees verdes com es la marjal de Gandia amb l'excusa de que està contaminada, per fer encara més macrourbanitzacions (per madrilenys i guiris) i macropiscines??


Farsa!!! Només volen aigua per forrar-se acosta del territori, cimentant i construint coses que només tastaran madrilenys, i extrangers, el territori no es d'ells, es nostre.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 22-12-2008 12:00:21

almogaver
Membre

Re: L'aigua Que Malbarata El Pp

Exacte Gandia, així és, però no tot acaba en totes aquestes coses, si més no què, al cap damunt de tot, ells es creuen que són necessàries pel desemvolupament del País, no entenen o no volen entrendre, que el que ells diuen progrés, no és més que autèntica destrucció i involució, l'excusa de l'aigua a estat i serà encara per un temps l'excusa perfecta, per tal d'anar de màrtirs, d'anar arrossegant tot allò que els donen per ser uns ploramiques, però no ens enganyem, això gràcies, ells tenen el poder, perquê?, precissament per això, nosaltres som els maltractats, quan resulta què nosaltres som els més solidaris, però que conya de solidaris i amb qui?, amb qui tenim els Valencians l'obligació de ser solidaris?, amb Madrid?, amb Castella?, amb qui?, no son ells els enemics, si no els espanyols i Espanya. Aquí a les comarques del nord, som les comarques més deprimides del País, i també de les més oblidades tant per Espanya com per la Generalitat, aquí ja fa un temps que esta sorgint un sentiment d'antivalencianisme que realment es preocupant, "la germana pobra", i amb polítics de la talla de el Fill de P, de Fabra, i consellers de vergonya com Font de Mora, encara ens avergonyeixen més, res sembla que s'estiga deient de la projectada d'una pista d'esquí de 14 quilòmetres, promoguda aquesta pel Sr. Fabra i el seu amic de Marina d'Or, al costat del Prat de Cabanes, coïncidència què més no, que tots els anys es bota foc, aquest paratge natural de 2 a 3 vegades l'any, quina casualitat, i què dir del què duu al derrere aquesta crema, i tantes altres coses de les quals la resta del País no en teniu ni idea, ja què només els preocupen la resta de comarques. Ës per tot això i moltes coses més que pense que estem perduts, no hi ha un sentiment de País que ens acoste a tots, i per això encara menys de Nació.

Desconnectat

 

#4 22-12-2008 12:55:05

Re: L'aigua Que Malbarata El Pp

Jo crec que tot això es una trama de l'espanyolisme. Tot: que si ens falta aigua (dividir valencians i catalans), centralisme del Cap i Casal (dividir alacantins i castellonencs), propiciar l'alacantinisme des d'Alacant i criminalitzar-lo des de València (dividir encara més), financiar entitats secessionistes (dividir encara més als valencians), posar mapes dels PPCC a les webs dels ajuntaments governats per ells on es més alt l'independentisme...

No només ho fan al PV, a Asturies per exemple, al Consell d'allà, el portaveu del PP va parlar en asturià, no per que vullguen normalitzar-la ni res, si no per guanyar vots a favor de l'espanyolisme, ja que el nacionalisme d'allà es creixent, per fer córrer la veu de que "El PP es amigo de la lengua asturiana", encara que siga mentida i siguen els primers en oposar-se a la seua normalització.

També ho fan a la Vall d'Aran, a Euskadi fent-se les víctimes (en acabant et veus fotos de èdils del PP amb la camisa blava, amb una pistola i disparant... però no, això no ho trauen a les televisions), a Galicia, a Lleó (fomentant el lleonesisme, i des de Castella criminalitzant-lo)... tot per guanyar vots a favor de l'espanyolisme.

El PP s'alimenta de mentides, enganys, i divisió això es el que li dona vots tot per fomentar l'espanyolisme. Son els típics franquistes que a la transició eixien al carrer per demanar la autonomia, i després diuen que "las autonomias son insolidarias".

Volen arribar al govern per a, des de el govern, enganyar a la població i re-educar-la (mass-media pepers, educació pepera (la Universitat Jaume I ja no pot utilitzar el terme País Valencià, als instituts només està la matèria de valencià en la nostra llengua, en l'assignatura d'historia no es dona res dels reis aragonesos ni res de la història del regne de València...) amb totes les seues mentides, i enaltir el sentiment espanyol de les "regions" descontentes amb esta merda d'Estat imperialista al que estem sotmesos.

A hores d'ara, en esta democràcia espanyola, no es el poble qui tria els seus governants, son els governants els que trien qui va a votar-los. Esta es la seua democràcia, la democracia de sempre (moderats vs progresistes, el pacto del pardo)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 22-12-2008 19:41:31

DK-PV
Membre

Re: L'aigua Que Malbarata El Pp

Que s´ens asequen els camps de golf i les macrourbanitzacions !! Necesitem més aigua!, anem a asecar L´Ebro, el Rodano i el Tamesis si fa falta, total nomes tiren l´aigua a la mar i per a que naden els peixos que naden les èlits socials i els notres politics que tan ens estimen.

Desconnectat

 

#6 22-12-2008 23:05:14

PALAMOS
Membre

Re: L'aigua Que Malbarata El Pp

almogaver saps q passa company amb el Pp?¿

Es ben senzill: Ells no son activistes, ells no es trenquen les vestidures en àgries discusions, ells no es fan sentir als carrers ni posen pancartes reivindicatives, però els mamons saps que sí fan?. Quan hi han eleccions van tots ben juntets a votar,;No en falla ni un, ni la besavia de 89 anys.
Es que el 41 %! de la població activa que no va votar les ultimes eleccions son feixistes que es vàren oblidar del dia?NO perque sino ja estariem tots afusellats per minoria.  Es pq moltíssima gent que ideològicament no es de dretes/conservadora  simplement estàn farts de la politica. Si votèssin obligats mai ho farien per Pp, falanges i patranyes, pero ja tampoc ho faran  per partits més propers a ells, que s'anomenen progressistes, que tenint l'oportunitat de ser importants en decisions, estan malvaratant dignitat i confiaça que aquest 41 per cent voldria donarlos.

Per sort els continus escàndols del Pp posen el partit al seu lloc i fa que la cosa no se surti de mare...menys mal!!! smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#7 27-12-2008 13:17:32

almogaver
Membre

Re: L'aigua Que Malbarata El Pp

Dius gran veritat, però en aquests moments eixa "gentola" ja no s'amaga com ho feien abans, ara ho fan de manera descarada i reptant, no tenen por, perquè?, molt senzill, ens han pres la mida a l'esquerra, tant si fa siguen nacionalistes o no, ja ho veieu a València capital, els hi autoritzen manifestacions feixisten i es passegen per la ciutat com a "Pere per sa casa", i què?, com som a una "demosgràcia", doncs tot està be, mira et contare resumidament un altre fet que esta encara passant a la meva ciutat, tenim una batllesa del pp, una albondiga amb potes, però què la Rita en tota la seva trajectòria tindra poca figa a fer el que ella en no arriba dos anys, la darrera ha estat i és encara, "la vaga de fematers", un servei públic establert pel PSOE, a l'anterior legislatura, amb la consegüent despesa què això va tenir, doncs be, després de gairebé 6 anys de bon servei d'arreplegada de fems i neteja de carrer, havent contractat tota gent de la ciutat, volen privatitzar el servei, evidenment tots els treballadors actuals van "a la puta calle", i ja portem sense haver replegat el fem des de el dia 24, i mentre la gent més o menys sol.lidaria no l'hem treta, la gentola del pp, tots han tret el fem al carrer, no és una suposició, és una afirmació vista i comprovada. No són ells més terroristes què a altres als que s'acusa?.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.