#1 26-09-2006 18:20:38

Ens espera un futur negre...segons www.valenciafreedom.com

Segons els professionals en estadística de la cultural www.valenciafreedom.com, a les pròximes eleccions el partit guanyador serà...COALICIÓN VALENCIANA!!!! SIII!!!!! Com es pot veure gràficament al no-manipulat gràfic, la victòria de CV serà APLASTANT!!!!! NOOO!!!!!!

http://www.valenciafreedom.com/web/modu … p;pollID=5

ATENSIO! CAMBIS EN LA LECHISLASIO!

1. D'ara andavant, la nostra Comunitat Valenciana mos sera mes astima, pos li cambiarem el nom a Lo Regne de Valencia.
2. Lo valensia sera el idioma de lo nostre grandios regne, tinguent en cuidao que anira sempre per darrere de lo nostre tambe apreciat aspañol, "el idioma nacional".
3. El pancatalanista rector de la universitat de valencia sera destituit i es posara de futur rector al honorable Sr. Rochina, actual president de les JJGAV.
4.Tot lo CATALA sera expulsat de lo nostre regne, chunt amb tots los productes catalans, personalitats antivalencianes i partits politics ultracatalanistes.
5. Sacolocara una figura de l'excelentissim Don Francisco Franco a la plasa de lo ajuntament de Valencia i es cantara tos els dies en tots els coleches de lo regne el "Cara al Sol", just presidit per l'honorable president de la Cheneralitat Valenciana, Don. Sentandreu.

Per Ultim, no antes d'acabar, clamem tots VIXCA VALENCIA, VIVA ESPAÑA (coño)!!!!!!!!!!



Disculpeu per la sàtira. Reconec que ho he trobat molt dificil, tant per a escriure les barbaritats dalt especificaders, com per a intentar fer l'ortografia blavera (si és que això és ortografia).

Com diu un anunci, "D'il.lusió també es viu"...


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#2 26-09-2006 18:27:14

Joan_1707
Membre

Re: Ens espera un futur negre...segons www.valenciafreedom.com

A veure, aixo es una enquesta d'una web en la que sols entren blavers, es logic que el partit guanyador siga un partit blaver. Es igual que l'enquesta que hi havia en la web d'E2000 en la que aquest partit eixia en una victoria aplastant...xDDD

Es igual que l'enquesta d'Horta Noticies, si es sumen els resultats que trague UV i CV els blavers tindrien el 60% dels vots (uns mil i pico de vots tragueren en l'enquesta). Ara, esta enquesta ja es mes preocupant perque es en el major diari electronic de noticies de l'Horta pero no deixa de ser aixo, una simple enquesta.

Desconnectat

 

#3 26-09-2006 19:18:38

Ximo
Equip

Re: Ens espera un futur negre...segons www.valenciafreedom.com

esmena al punt 2 . Lo valensia sera el idioma de lo nostre grandios regne, i esparlara en los pueblos en fallas y en altros ocasiones tinguent en cuidao que anira sempre per darrere de lo nostre tambe apreciat aspañol, "el idioma nacional".

Última edició per Ximo (26-09-2006 19:19:41)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.