• Inici
  •  » Debat general
  •  » L'impossibilitat genètica del PP per acostar-se al "centre"

#1 12-12-2008 09:24:32

PALAMOS
Membre

L'impossibilitat genètica del PP per acostar-se al "centre"

Juas big_smile

Bé, imagino que veu sentir el revol de les declaracions de Joan Tardà dient que mori el borbó..i tal i tal. està clar que desde les posicions interessades i electoralistes dels polítics no pot anar gaire bé dir aquesta frase de la qual no en tinc res en contra ans el contrari em va causar molta simpatia, però jo no soc polític i no tinc cap problema en proclamar això.

Estan fent els matins del cuni a tv3 (un que es una mica tontet) i estava entrevistant a soraya sanz de santamaria q es la portaveu del pp al congrés(si m'equivoco perdoneume), però es una cara visible del Pp vaja. Dons ve el Cuni li ha fet una pregunta que li hauria permés al pp fer un exercici d'acostament al centre : "Com valores les declaracions que ha fet Fraga dient que als nacionalistes CAL PENJAR-LOS D'ALGUN LLOC??"(FRASE literal de fraga) i la iluminada aquesta respon "Bien, sobra decir que no hay que descontextualizar la frase no? es obvio que Fraga queria decir que a los nacionalistas hay que apartarlos politicamente" !!!

Però troç de meuca!! Q collons dius?? Està claríssim que el iaio assassi aquest ho ha dit com ho sent , als 80 anys ja no t'estàs en osties i dius el que penses, com hagues dit fa trenta anys quan era ministre de l'assassí Franco i signava penes de mort com qui cambia cromos de la liga espanyola de futbol!

Aaaai deu meu indecisos en vies de ser fatxes que mireu amagats aquesta pagina: Cambieu de xip! Pp, espanyolisme, blaversime: Sòn odi, merda, passat, present i futur assassí, defensa de penes que bé us podien afectar a vosaltres. No fa falta que sigueu catalanistes que se q us cou aquesta paraula, però si antiblavers, anti-cassurrisme, anti-desmontadors dels VALENCIANS, és a dir: també vosaltres, que no se us oblidi.
Que costa acceptar el vostre passat català i tenir la vostra personalitat pròpia? Amb els anys confio que enfoqueu aquest odi absurd a altres coses més productives i no mossegeu més la mà que us alimenta.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » L'impossibilitat genètica del PP per acostar-se al "centre"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.