#1 27-06-2008 14:50:56

AguaitantPV
Membre

La Guardia Civil deté a José Luís Roberto

La Guardia Civil deté José Luís Roberto per resistència a l'autoritat

Efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de València van detenir aquesta matinada passada el president d'España 2000, el conegut empresari de clubs d'alterne i seguretat privada, José Luis Roberto, per negar-se a desmuntar equips acústics i d'il·luminació instal·lats a la platja del Saler per a celebrar la nit de Sant Joan, segons s'informa en la pàgina web del partit. Roberto va ser detingut cap a les 00.10 hores després que es negara davant d'agents de la Guàrdia Civil a desmantellar una festa que havia organitzat al Saler, i que suposadament no estava autoritzada.


La Guàrdia Civil va demanar al líder d'este parit que detinguera la festa basant-se en un informe que la Delegació de Costes havia remés a la Delegació del Govern en què desaconsellava l'autorització de la festa.

No obstant això, José Luis Roberto es va negar a parar l'esdeveniment que havia de durar des de les 20.00 hores fins a les 4.00 hores a la platja del Saler, en considerar que "l'informe va arribar a Delegació de Govern el dia 23 de juny mateix i, eixint fora de termini, no va prohibir l'acte al partit", han indicat les mateixes fonts.

Com a conseqüència, els agents el van detindre i el van traslladar a la caserna de la Guàrdia Civil del Perelló, on va prestar declaració i després va eixir lliure cap a les 3.30 hores.

Extret de l'Avanç

Desconnectat

 

#2 27-06-2008 14:52:32

AguaitantPV
Membre

Re: La Guardia Civil deté a José Luís Roberto

En fi... a cada porc li arriba el seu Sant Martí... queda dit.

Desconnectat

 

#3 27-06-2008 17:30:17

LarsenAlacant
Membre

Re: La Guardia Civil deté a José Luís Roberto

Tant de bo, Aguaitant. Però pagaran per coses xicotetes, no pel que toca, que son assassinats, agressions, amenaces, etc


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.