#1 11-05-2008 21:06:49

La Tuna Punk
Membre

La policia fa declarar als solidaris amb en Franki...

La policia fa declarar als solidaris amb en Franki que es van penjar a la Sagrada Família

Ahir al matí, els dos joves que el dimecres van baixar de la grua principal de la Sagrada Família després d'estar-hi tancats durant més de 30 hores en solidaritat amb el pres polític Franki van ser citats a declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Eixample. Els activistes van arribar acompanyats de l'advocada i una representant de la CAJEI i es van trobar amb un dispositiu d'agents antiavalots desplegat a l'entrada de la comissaria.



Un cop dins, els van informar de que aviat podrien ser citats a declarar davant el jutge acusats de desordres públics. Tanmateix, fonts jurídiques han informat a la CAJEI que existeix la possibilitat de que el cas s'arxivi ràpid.



Recordem que dimarts a primera hora del matí els dos joves militants van pujar a la grua principal de la Sagrada Família i s'hi van encadenar, van encendre bengales i van penjar una pancarta i una estelada. Dimecres al vespre i havent complert l'objectiu de donar ressò mediàtic a l'empresonament d'en Franki, van baixar de la grua i van ser identificats pels Mossos d'Esquadra. A sota de la Sagrada Família durant tot el temps que va durar l'acció centenars de persones es van concentrar per donar suport als solidaris i protestar contra l'empresonament d'en Franki.



Des de la CAJEI seguirem mobilitzant-nos activament per denunciar la situació que està patint en Franki de Terrassa, així com també la de la resta de presos i preses polítiques. Animem a tot el jovent català, un cop més, a participar a la manifestació de suport a en Franki que tindrà lloc aquest dissabte a Barcelona.



La lluita és l'únic camí!
Llibertat Franki de Terrassa!



Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista
9 de maig de 2008


http://www.cajei.net/franki_solidaritat.asp

Última edició per La Tuna Punk (11-05-2008 21:08:02)


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.