• Inici
  •  » Debat general
  •  » El PP rebutja la reobertura del repetidor de TV3 a La Carrasqueta

#1 07-05-2008 14:11:12

AguaitantPV
Membre

El PP rebutja la reobertura del repetidor de TV3 a La Carrasqueta

El grup parlamentari del PP a les Corts Valencianes ha votat en contra d'una proposició no de llei presentada per Compromís pel País Valencià, mitjançant la qual es demanava la reobertura del repetidor de TV3 a La Carrasqueta.

Des de Compromís s'exigia el reinici de les emissions dels quatre canals en valencià de la televisió de Catalunya a les comarques més meridionals del país, així com la paralització de totes les actuacions administratives i judicials amb què es pretén tancar la resta de repetidors i castigar injustament la societat civil que ha fet possible estes emissions en la nostra llengua.

A més, sol·licitava que les Corts instaren el Consell a assegurar la reciprocitat legal i permanent en l'intercanvi de tots els canals públics de televisió i ràdio valencians, catalans i balears i de qualsevol altre territori amb què, segons el dictamen vinculant de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), compartim la llengua.

En este sentit, el diputat popular Rafael Maluenda ha assenyalat que "no hi ha reciprocitat" per part del Govern català tot i que per part del Consell "s'ha intentat" arribar a un acord. Segons ha assenyalat, l'administració catalana "rebutgen la possibilitat que Canal 9" es veja al seu territori. Per esta raó, ha mostrat el seu suport a l'acció "responsable" del Govern valencià de tancar estos repetidors i d'esta manera "complir la llei". Sobre esta qüestió, ha assegurat que tenen "cobertura jurídica" per a fer estes accions.

Per la seua banda, el parlamentari de Compromís Enric Morera, durant la seua exposició ha assenyalat que si es tracta de complir la llei, el Consell hauria de paralitzar també les emissions dels quatre canals que Libertad Digital té en la televisió digital terrestre (TDT) al País Valencià, ja que "no complixen la quota" d'emissió en valencià.

El diputat valencianista ha ressaltat que el president de Llibertad Digital, Federico Jiménez Losantos, no només té estos quatre canals en "situació d'il·legalitat", sinó que, a més "humilia" el president de la Generalitat, Francesc Camps, i tot i això, el PP "no ha alçat la veu" davant d'estes "humiliacions", ha subratllat.

Sobre esta qüestió, Morera s'ha preguntat si el Govern valencià actuarà "amb la mateixa diligència" per a tallar esta situació, perquè, segons ha apuntat "un Govern no pot ser arbitrari", sinó que "ha de governar per a tots".

Extret de val.com

Desconnectat

 

#2 07-05-2008 15:41:31

Mikel
Membre

Re: El PP rebutja la reobertura del repetidor de TV3 a La Carrasqueta

Quina poca vergonya, supose que aquestes decisions de tancar uns i obrir-ne uns altres es podra recurrir a TSJV....


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg/200px-Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg.png

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » El PP rebutja la reobertura del repetidor de TV3 a La Carrasqueta

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.