#1 09-04-2008 21:55:55

amunt
Membre

"deplorable" l'estat dels ferrocarrils al País Valencià

Esquerra afirma que els governs espanyol i valencià castiguen els ciutadans a patir uns ferrocarrils deplorables



El president d'Esquerra-PV, Agustí Cerdà, ha qualificat de "deplorable" l'estat dels ferrocarrils al País Valencià, matèria en la qual tant el govern espanyol com el valencià "tenen un suspens rotund". Cerdà ha explicat que "hi ha casos, com el del famós tren Gandia-Dénia, que per primera vegada Esquerra dugué al Congrés dels Diputats, en què s'està produint una autèntica presa de pèl als veïns de la Safor i la Marina Alta".

El dirigent republicà ha denunciat "el flagrant incompliment d'una cosa que aprovàrem al Congrés a principis de la legislatura passada. Van passant-se alegrement la pilota els governs espanyol i valencià, sense que s'execute aquesta obra tan necessària. S'estan burlant de la gent".

Cerdà ha explicat també que hi ha línies, com la Xàtiva-Alcoi, en un estat penós, que només han rebut uns pocs milers d'euros en inversió els darrers anys. "El ferrocarril al País Valencià està a anys llum del que és un servei modern i de qualitat a l'europea. Fins i tot encara hi ha línies de rodalia sense electrificar, com la València-Sogorb. És molt greu que els governs espanyol i valencià castiguen un dels territoris que són motor econòmic de l'Estat i castiguen així, a la seua gent", ha sentenciat. 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.