#1 09-04-2008 21:23:58

amunt
Membre

Conferència Nacional del Bloc.14 de juny

EL CONSELL NACIONAL CONVOCA PER AL 14 DE JUNY LA CONFERÈNCIA NACIONAL PRECEDIDA D'UN PROCÉS DE DEBAT PER TOT EL PAÍS

El Consell Nacional del BLOC, reunit el passat dissabte 5 d’abril, va aprovar la proposta de l’Executiva Nacional d’organitzar i convocar una Conferència Nacional que tindrà lloc a la ciutat de València el proper 14 de juny, i que clourà un intens procés de debat que haurà de dur-se a terme en tots els col·lectius del BLOC arreu del País. 

El passat dissabte 5 d’abril el Consell Nacional del BLOC va aprovar sense cap vot en contra l’informe elaborat per l’Executiva Nacional sobre els resultats electorals de les Generals del passat 9 de març i va donar suport a la proposta de la direcció del partit de convocar una Conferència Nacional per analitzar la salut organitzativa del BLOC, per extraure’n conclusions i per posar en marxa aquelles iniciatives que es consideren adients per reforçar organitzativament i políticament la nostra organització i afrontar així els propers anys amb garanties.
La Conferència tindrà lloc el 14 de juny a la ciutat de València, i serà la conclusió d’un procés de debat que haurà de dur-se a terme en tots els col·lectius del partit. Es convocaran reunions de tota la militància de cadascun dels col·lectius locals, i a totes les reunions anirà alguna persona en representació de l’Executiva Nacional, que s’encarregarà de recollir les aportacions de la militància i facilitar la seua posterior sistematització. Amb aquest material s’elaboraran unes conclusions que seran debatudes i, si escau, aprovades, en la Conferència Nacional, on podran participar totes les persones militants que així ho sol·liciten.
El procés que conduirà a la Conferència, i el propi acte, seran coordinats per una comissió formada per membres de l’Executiva Nacional que iniciarà les seues reunions el dilluns 7 d’abril, i es preveu que en l’acte del 14 de juny participen alcaldes i càrrecs públics del BLOC, així com una representació dels partits nacionalistes de tot l’estat.
  www.bloc.ws

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.