#1 26-03-2008 11:07:02

amunt
Membre

La Marxa Intercomarcal pels Països Catalans

La Marxa Intercomarcal pels Països Catalans recorre enguany La Ribera i La Safor-Valldigna       
 
La marxa és una iniciativa del grup de muntanya Viarany i recorre els termes d'Alzira, Tavernes, Benifairo i Simat de la Valldigna, Xeraco i Xeresa.

En total una sixantena de Km entre Ribera i la Safor. A Benifairó tindrà lloc una taula redona d'entitats implicades en la defensa del territori d'aquestes comarques afectades per la línea d'alta tensió Castelló del Ribera-Gandia.

La ruta és llarga, però està pensada perquè la puga realitzar tota persona amb una condició física mitjana o fer-ne una sola part.

Des d'Alzira fins a Xeraco, dormint a Benifairó de la Valldigna, tot travessant la Serra de Corbera, pujant al Mondúver i passant per muntanyes, horts, marjals i platja.

Foto: Cartell de la convocatòria 2008. Font: Viarany.

La marxa  que  esta organitzada pel grup de muntanya Viarany, Maulets, "La Goleta de Xeraco",  el FUCAT, la PKAT, Nacionalistes de la Valldigna i el pojecte en xarxa Valldigna, som i serem, compta amb la col.laboració de la Fundació Casal Jaume I Valldigna-Safor, el Casal Arrels i l'Ateneu la Forca de Carcaixent i el Casal Jaume I d'Oliva.

Les activitats es desenvoluparàn els propers 5 i 6 d'abril amb dues etapes de marxa i una taula rodona on hi seràn presents les entitats convocants i col.laboracores. [Bulleta d'inscripció]

L'itinerari del dissabte dia 5 d'abril serà el següent: estació de trens d'Alzira (GR-236) - la Murta (GR-236) - Pas del Pobre (GR-236) - la Casella (GR-236, PR-303) - Casa Forestal (PR-304) - la Ratlla (PR-304) - Massalari (PR-304) - Font de la Sangonera (PR-40) - Tavernes (PR-40) - Benifairó.

La marxa acaba el diumenge amb el següent itinerari: Benifairó - Simat - Font del Cirer (PR-51) - Penyalba (PR-51) - Mondúver (PR-51) - Font del Mondúver (PR-153) - Xeresa (PR-153) - platja -Xeraco i estació de Xeraco.

http://www.infosafor.com/

Desconnectat

 

#2 26-03-2008 13:24:41

piti
Membre

Re: La Marxa Intercomarcal pels Països Catalans

te bona pinta aixó !

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.