#1 17-03-2008 19:43:30

amunt
Membre

eleccions municipals a Perpinyà

Esquerra demana la convocatòria d'unes noves eleccions municipals a Perpinyà després de l'intent de frau en una mesa electoral

Marina Llansana ha lamentat l'intent de frau electoral que va tenir lloc ahir diumenge durant la segona volta de les eleccions municipals franceses a Perpinyà, quan un president d'una mesa electoral va ser sorprès amb butlletes amagades a les butxaques. Segons Llansana, aquest fet 'confirma les sospites de que des de fa molts anys planen sobre pràctiques irregulars en eleccions municipals a Perpinyà'.

La portaveu d'Esquerra ha demanat l'anulació dels resultats, 'com a mínim en aquesta mesa electoral' i ha demanat a l'alcalde del municipi que n'assumeixi les responsabilitats, ja que segons Llansana 'és ell que escull els presidents de les meses electorals'. Des d'Esquerra, s'ha fet una 'demanda formal' per tal que es convoquin unes noves eleccions municipals, que segons els independentistes haurien d'estar organitzades per un organisme 'independent' que en garanteixi 'la transparència democràtica necessària'.

www.esquerra.cat

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.