#1 12-03-2008 15:14:02

amunt
Membre

Barres, el País Valencià necessita més benestar.

Barres: "Som necessaris perquè els Països Catalans caminen cap a més benestar i més llibertat"



El secretari de Política Municipal d'Esquerra-PV, Joan Barres, ha afirmat que des de l'independentisme d'esquerres "tenim per davant el repte de seguir implantant-nos en la societat, creant seccions locals i sentant les bases del nostre projecte, que és a mitjà-llarg termini. Nosaltres no tenim necessitat de cadira ràpida, per això no vam entrar en pactes estranys i confusionaris".

El dirigent republicà ha explicat que "Esquerra camina cap a un Congrés Nacional en juny que ha de ser el de la renovació, una renovació ajornada per la immediatesa de conteses electorals. La tercera força política dels Països Catalans ha d'eixir reforçada d'aquest Congrés. Som una força política necessària perquè el País Valencià i els Països Catalans caminen cap a més benestar i més llibertat".

Barres ha afegit que "tot està per fer i guanyar el País Valencià és possible, que ningú es pense que el PP s'ha fet l'amo de res. Això voldrien ells, que abandonàrem el treball i la lluita. Doncs no, almenys Esquerra no l'abandona. Seguirem treballant dia a dia i poble a poble per estendre el nostre missatge de progrés i de futur per a la societat valenciana", ha sentenciat. 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.