#1 11-03-2008 15:27:20

amunt
Membre

Eleccions, per Enric Morera

Eleccions

Vull agrair l’esforç a tota la gent que ha fet esta dura companya en un escenari tan difícil. Ha treballat molta gent en condicions precàries i en una campanya austera. Les campanyes costen molts diners, nosaltres no en tenim. Tampoc hem comptat amb gaire presència als mitjans. No són excuses. En tot cas gràcies als interventors i apoderats i a tots aquells que vos heu deixat la pell i heu demanat el vot per al BLOC. Els resultats són negatius, sembla que estem a l’any 96. Demà comença la nostra anàlisi interna a l’àmbit de l’Executiva Nacional. Els resultats diuen moltes coses. Galeuscat ha aguantat el tiró. En tot cas este blog és un bon termòmetre per a conèixer moltes inquietuds i propostes. Jo sempre veig la part positiva en totes les acciones de la vida. Hem d’aprendre dels errors i continuar treballant.

Desconnectat

 

#2 11-03-2008 23:45:48

LarsenAlacant
Membre

Re: Eleccions, per Enric Morera

Els partits nacionalistes han patit una davallada brutal. Em ve a la memòria el partit CHA, que ha perdut 2/3 del seu electorat. Ara aquestos partits han de pensar com recuperar-se, quins canvis a nivells executius i d'estratègia han de fer, i tractar de fer bona feina.

I el Bloc, espere que vaja a soles a les properes.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 12-03-2008 00:26:37

Esquerrà
Expulsat

Re: Eleccions, per Enric Morera

Jo pense que Morera no hauria de presentar-se a la reelecció pel resutat de les eleccions autonòmiques del 2007. Va ser un gran fracàs. I ara el partit va a la baixa i això és molt greu perquè estem parlant d'un partit amb uns 300 regidors i no d'ERPV. Va ser un greu error juntar-se amb la Marcos i ha sigut un greu error juntar-se amb la Navarro.

Desconnectat

 

#4 12-03-2008 02:22:13

LarsenAlacant
Membre

Re: Eleccions, per Enric Morera

No va ser una errada. Va ser la MATEIXA errada que fa 20 anys, també amb algo paregut a la EUPV actual, mateix resultat.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.