#1 08-03-2008 14:31:15

amunt
Membre

Dénia programa visites guiades als monuments fallers

Dénia programa visites guiades als monuments fallers     

La Regidoria de Turisme ha ampliat l’oferta habitual amb un nou producte anomenat «Festes de Dénia», que s’estrenarà este mes de març amb el programa de visites guiades «Dénia en Falles»: un recorregut a peu, d’unes dos hores de duració, per les falles de categoria especial. Les visites tindran lloc els dies 17 i 18 de març, a les 11 hores del matí. S’han programat dos diàries, una en anglés i l’altra en castellà. Durant el recorregut, els grups rebran informació general sobre la festa fallera, sobre la història de les Falles a Dénia i sobre cada monument que es visita.
Per a reforçar la iniciativa, Turisme ha editat 10.000 quadríptics, la meitat en castellà i l’altra meitat en anglés, en els quals es resumeix el contingut d’allò que s’explica en les visites i, a més, es publica un plànol de situació de tots els monuments de la ciutat. El fullet es distribuirà en l’Oficina Municipal de Turisme i també viatjarà a totes les fires  i internacionals a les quals acudeix el departament. El regidor de Turisme, Jordi Serra, ha indicat que aquest nou producte, que també difondrà la Festa Major i els Moros i Cristians en honor a Sant Roc, «naix per a donar les festes de la ciutat i afavorir que els visitants s’acosten a elles coneixent-les». El regidor s’ha mostrat convençut, a més, que aquest recorregut pels principals monuments «animarà la gent a continuar la visita per tota la resta de falles plantades a la ciutat».

Promoció en les estacions de Renfe

El regidor ha presentat aquest matí un altre producte promocional llançat este mes de març: un cartell «nou, fresc, innovador i atractiu» que, amb el lema «No te conformes con mirar. Ven», promocionarà la ciutat en les estacions de Renfe de Madrid, Barcelona i Bilbao. En la imatge, dos elements característics que identifiquen la ciutat -la mar i la platja i el Montgó- i en el centre de la composició, una dona botant en l’aire, amb un manoll de globus, «que dóna sensació de llibertat i alegria, allò que el turista pot sentir en els diferents indrets de Dénia», ha assenyalat Serra.  La primera capital on s’ha instal·lat ha esetat Madrid, on l’anunci de Dénia serà vist per milers d’usuaris dels trens de rodalies de quatre estacions del 4 al 18 de març,  «fent-ho coincidir amb la proximitat de la Setmana Santa», ha explicat el regidor. Del 15 al 30 d’abril, dates prèvies al pont de maig i en què, a més, se celebra el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, el cartell anunciador s’instal·larà en les estacions de Renfe de Barcelona, «com a reforç a la nostra presència en aquesta fira». Per últim, fent-la coincidir amb la Fira Expovacaciones, la promoció de Dénia en les estacions de ferrocarril es traslladarà, del 6 al 20 de maig, a Bilbao.

Nova edició de «Dénia Mil·lenària» i «Coneix el Montgó»

Atenent als bons resultats obtinguts en les temporades passades, la Regidoria de Turisme ha programat de nou les visites guiades «Dénia mil·lenària» i «Coneix el Montgó» durant el present quadrimestre. Les eixides de «Dénia mil·lenària” tindran lloc els dissabtes 15 i 22 de març, 5 i 19 d’abril, 3, 17 i 31 de maig, i 14 de juny, a les 11 del matí, des de l’Oficina principal de Turisme. La participació, limitada a grups de 30 ó 35 persones, és gratuïta i sols cal inscriure’s prèviament acudint a l’oficina de Turisme, telefonant al 966 422 367, o enviant un correu electrònic a l’adreça denia@touristinfo.net.Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots d'spam, necessita activar Javascript per veure-la Aquestes visites pel nucli històric i el castell de Dénia es complementen amb les excursions «Coneix el Montgó», organitzades en col·laboració amb la direcció del Parc Natural del Montgó. El coordinador d’aquestes visites, Joan Torres, ha recordat que les eixides es fan en grups de 20 persones, acompanyades per 2 guies, i que són gratuïtes. Les programades per als quatre mesos pròxims són a Jesús Pobre, barranc de l’Hedra, creueta de Dénia i cim del Montgó, el 29 de març; «L’ombria del Montgó», que es realitzarà el 26 d’abril; i a la Cova Tallada, els dies 24 de maig i 21 de juny. L’eixida a les excursions tindrà lloc a les 9 del matí, des de l’entrada al mercadet de Torrecremada. És necessària la reserva prèvia, fins a un dia abans de cada visita, als telèfons 966 423 205 i 679 196 461.

Desconnectat

 

#2 08-03-2008 14:36:02

AguaitantPV
Membre

Re: Dénia programa visites guiades als monuments fallers

Dénia o Dènia??

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.