#1 04-03-2008 18:27:27

amunt
Membre

Barres aposta pel patrimoni històric valencià

Barres acusa al PP de menysprear el patrimoni històric dels valencians per voler enderrocar el Cabanyal



El cap de llista al Congrés per València, Joan Barres, ha acusat el PP de "liquidar el patrimoni cultural i històric dels valencians" al mantindre el projecte de prolongació de l'avinguda de Blasco Ibáñez de València, que suposarà l'enderroc de 1.600 cases del barri mariner del Cabanyal-Canyamelar. Barres ha afirmat que al PP "no li importa la cultura, sinó el negoci, i si és precís que desaparega tot un barri per a poder construir hotels de luxe i torres d'apartaments, ho faran".

El candidat republicà ha explicat que el que li fa falta al Cabanyal és "una rehabilitació integral per a posar en valor el barri. Cal acabar amb la droga i les bosses de marginalitat i tindre un barri habitable. Ja vulgueren moltes ciutats europees tindre un barri com aquest en la seua façana marítima, amb les singularitats arquitectòniques i de trama urbana".

Per a Barres, un Cabanyal rehabilitat seria "la joia de València i impulsaria el turisme de qualitat en la ciutat. El barri té un potencial turístic incalculable; lamentablement, a la dreta només li interessa clavar cullerada per a que les empreses dels amics planten allí els seus tentacles i en traguen profit". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.