#1 03-03-2008 17:43:02

amunt
Membre

Esquerra es preocupa pels aparcaments

Esquerra republicana – marina baixa critica a la conselleria de sanitat la supressió de places de aparcament per fer un nou saló d`actes en el hospital comarcal de la marina baixa.

El candidat nº 1 per Alacant d’esquerra republicana al congrés, Salvador Cervera i Reus, comenta el "grau problema" que comuneix per als veïns de la Marina Baixa la supressió de vora de 50 places de aparcament en el Hospital Comarcal per a dur cabo el projecte de construcció de un nou saló d`actes. El anunci de la construcció de aquest espai realitzat per la direcció del Hospital es de lo mes preocupant, ja que va a destinar un lloc que s`utilitza en la actualitat com pàrking, per ocupar-lo per un saló d’actes, a les hores considera que "anem cara al estiu i la situació es tornarà molt traumàtica".
El aparcament del Hospital Comarcal Marina Baixa està en la actualitat totalment saturat i amb un projecte per a construir un estacionament privat que encerca no s`ha posat en marxa. Esta situació obliga a centenars de veïns que acudeixen diàriament al recinte, a aparcar junt el vial d` accés, amb el perill per als usuaris i la circulació en les immediacions del Hospital.
Per això, El candidat nº 1 per Alacant d´ esquerra republicana al congrés, Salvador Cervera i Reus, demana a la conselleria de sanitat el deroga-me’n de aquesta mesura i que el saló d`actes el faja en el pròxim segon hospital comarcal, perquè en el actual centre hospitalari ja no cap res més, esta molt saturat.
També, comenta el candidat nº 1 per Alacant d´ esquerra republicana al congrés, Salvador Cervera i Reus, que Esquerra prepararà una emenda al congrés per a que es realitza el segon hospital comarcal de la marina baixa, lo més aviat possible.

     

   


www.esquerra.cat/marinabaixa

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.