• Inici
  •  » Debat general
  •  » El jutge refusa totalment la demanda d'Albelda contra el València

#1 03-03-2008 17:22:39

amunt
Membre

El jutge refusa totalment la demanda d'Albelda contra el València

El jutge refusa totalment la demanda d'Albelda contra el València
El jugador reclamava 60 milions d'euros per vulneració del dret a una ocupació efectiva
El jutjat social número 13 de València ha desestimat totalment la demanda del David Albelda contra el València. El jugador demanava seixanta milions d'euros en considerar que el club l'havia apartat de l'equip i, per tant, li havia vulnerat el dret a l'ocupació efectiva i li havia frustrat les expectatives professionals. El jutge, però, després d'escoltar el president del València, Joan Soler, considera que el club no ha apartat pas el jugador de l'equip.

En la vista oral, David Albelda va afirmar que l'entrenador Ronald Koeman el marginava perquè el feia entrenar sense fisioterapeuta, i va sostenir que Koeman, en arribar al club, li va comunicar que no comptava pas amb ell, i que no jugaria.

Les dues parts havien provat d'arribar a un acord, però el principal escull és que el club vol impedir que Albelda jugui en un dels grans equips de l'estat, com el Barça, el Madrid o el Sevilla, mentre que Albelda hi vol tenir dret.

El futur del València

D'altra banda, es manté la incògnita sobre el futur del València: la setmana passada Juan de Vilallonga, va negar les informacions periodístiques que afirmaven que l'ex-president de Telefonica volia fer-se amb el control del club. Així mateix, el segon accionista del València, Vicent Soriano, va dir que retirava l'oferta de compra d'accions de Joan Soler, tret que Bautista Soler, el pare del president, rectifiqués les declaracions que va fer, en què qualificava Soriano de pocavergonya i mentider.

Soriano també va revelar que Bautista Soler li va oferir a mitjan gener comprar el seu paquet d'accions del club blanc-i-negre.
    www.vilaweb.cat

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » El jutge refusa totalment la demanda d'Albelda contra el València

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.