#1 01-03-2008 16:24:29

L' Estat Espanyol torna a mostrar la seua ideologia

L'autorització d'una manifestació de grups neonazis en ple cor de l'extrema esquerra madrilenya va causar ahir greus disturbis en diversos punts de la ciutat. La policia va haver de recórrer a les pilotes de goma i als gasos lacrimògens per disgregar els dos centenars de militants antisistema i d'extrema dreta que es van congregar als voltants de la plaça de Tirso de Molina, molt a prop de la Puerta del Sol. Agents de paisà van arribar a efectuar trets a l'aire i es van practicar set detencions per causar danys en el mobiliari urbà, contenidors, vehicles i caixers de banc.
El partit neonazi Nació i Revolució havia convocat una concentració de signe racista en una plaça que passa per ser un dels santuaris dels grups de l'extrema esquerra. Aquests s'ho van prendre com una clara provocació i van decidir convocar una contramanifestació per rebentar la dels seus enemics.
La Federació Regional d'Associacions de Veïns de Madrid i l'associació veïnal La Corrala de Lavapiés ja havien demanat el dia abans que no s'autoritzés la manifestació ultradretana per evitar problemes de seguretat, perquè el 40% de la població d'aquella zona és immigrant. Els esmentats grups de veïns van dir que no entenien com la Junta Electoral Central havia donat el vistiplau a un acte promogut per una organització "obertament racista i xenòfoba".

La policia va començar a desallotjar la plaça de Tirso de Molina una hora i mitja abans de l'hora prevista per a la concentració dels neonazis. La tensió va anar en augment a mesura que s'acostava l'hora, ja que els antisistema van començar a corejar des dels carrers veïns crits contra els feixistes i la policia.
Des del balcó de la seu de la CNT, que està situada a la mateixa plaça, un nombrós grup de militants desafiaven la policia i proferien proclames contra els neonazis. Tot es va precipitar quan van arribar a la plaça els manifestants escortats per la policia.
Va ser llavors quan es van produir les primeres càrregues policials amb pilotes de goma i gasos lacrimògens. Els grups antisistema van començar de seguida a cremar contenidors i a llançar a la policia totxos, pedres i altres objectes.

Membres de la policia secreta muntats en una moto van arribar a disparar tres trets a l'aire amb una arma de foc. Una noia dels antisistema va ser brutalment apallisada a terra per la policia. Finalment, els ultradretans van poder celebrar el seu acte, durant el qual van corejar consignes contra els immigrants i van llançar crits de "Heil Hitler" i "Viva España".

Tret d' elPeriódico.cat


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

#2 01-03-2008 16:37:10

Re: L' Estat Espanyol torna a mostrar la seua ideologia

La situació a aquest maleït estat és cada cop més insuportable. S' ilegalitzen partits d' esquerres, s'apallissa a gent a les casernes, es permeten concentracions xenòfobes... Algú s' imagina una concentració de joventuts nazis autoritzada pel govern al cor de Berlí? O la legalització del NSDAP? Sembla ser que aquí la extrema dreta gosa d' una situació un xic preocupant, doncs són defensat pels porcs de l' estat, sel's hi permet concentrar-se lliurement... no sé que serà lo pròxim, però tampoc ho vui saber.

Última edició per <Roig_Català> (01-03-2008 16:41:04)


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

#3 01-03-2008 18:19:54

AguaitantPV
Membre

Re: L' Estat Espanyol torna a mostrar la seua ideologia

Parlant clar... Espanya dona asco

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.