#1 25-02-2008 16:22:43

amunt
Membre

El Campello.acte central del Bloc

400 PERSONES A EL CAMPELLO EN L'ACTE CENTRAL DE CAMPANYA A L'ALACANTÍ

Al Col·legi Públic Rafael Altamira d’El Campello unes 400 persones van participar en l’acte central de campanya de la comarca de l’Alacantí, que va comptar amb la presència dels caps de llista al Congrés, Rafa Climent, i al Senat, Paco Blay, del Secretari General del BLOC, Enric Morera, i de la diputada de Compromís per Alacant, Mireia Mollà.

Diumenge 24 de febrer va tindre lloc al CP Rafael Altamira d’El Campello l’acte central de campanya de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS amb l’assistència d’unes 400 persones, dels caps de llista al Congrés i al Senat, i dels diputats del Compromís Enric Morera i Mireia Mollà.
Rafa Climent, cap de llista al Congrés i alcalde de Muro, va destacar en el seu discurs el contingut proper i participatiu del programa electoral de la coalició. Climent va reclamar un finançament adient per als municipis, així com un increment del permís de paternitat i la planificació del territori d’acord amb criteris de sostenibilitat “per allunyar la temptació que l’urbanisme esdevinga la manera preferent de finançament dels municipis”.
Per la seua part, Mireia Mollà va defensar l’herència de Compromís, el grup parlamentari al qual pertany, el projecte polític del qual “va ser el de l’entesa”, una entesa que s’ha aconseguit “també ara” i que en el futur serà una “eina útil per trencar el bipartidisme”.
Ismael Vicedo, número 2 al Congrés per Alacant, va reivindicar “una política exterior justa, sensata i allunyada dels interessos puntuals” i es va mostrar convençut que el terreny que ha guanyat BLOC-INICIATIVA-VERDS -l’"equip revelació” segons les seues paraules- molt prompte podrà desenvolupar la seua política “en primera divisió”.
El contingut mediambiental del programa de la formació va estar ben present en les intervencions dels representats dels dos partits verds que formen part de la coalició: Lluís Falcó, d’Els Verds-Esquerra Ecologista, qui va fer esment a la necessitat de trobar alternatives a l’energia nuclear i va reclamar el tancament de Cofrents; Francisco Javier Esquembre, portaveu de Los Verdes de Europa i regidor de l’Ajuntament de Villena, va destacar el fet que la coalició haja aconseguit la col·laboració de diferents formacions ecologistes i el pes que els continguts mediambientals tenen en el programa. Un fet que contrasta, va dir Esquembre, amb les polítiques de PP i PSOE, units per la destrucció del territori, especialment en el litoral.
Alfred Botella, exdiputat d’Esquerra Unida i exsecretari general del PCPV, va destacar que la coalició “compta amb el millor candidat, Rafa Climent, com ho demostra el fet que haja obtingut en dos ocasions consecutives la majoria absoluta a Muro” i Paco Blay, candidat al Senat i regidor a Alcoi, va atacar “el clientelisme que imposen els grans partits, sobretot a les diputacions”.
Enric Morera va cloure l’acte tot insistint en que “no estem davant d’una coalició política, sinó davant d’un projecte que tindrà continuïtat més enllà del 9 de març” i va garantir que a partir del dia 10 “podrem negociar amb veu pròpia amb Zapatero”

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.