#1 21-02-2008 16:29:28

amunt
Membre

Esquerra comença oficialment la campanya a Alboraia

Esquerra comença oficialment la campanya a Alboraia amb un míting de Joan Barres i Agustí Cerdà



Esquerra Republicana del País Valencià-País Valencià Sí començarà avui dijous 21 de febrer a les 00:00 hores la campanya electoral al poble d'Alboraia, municipi natal del cap de llista al Congrés per València, Joan Barres, del qual ha sigut alcalde pel PSPV-PSOE.

Prèviament a l'enganxada de cartells, però, el candidat republicà i el president d'Esquerra-PV i del grup parlamentari d'Esquerra al Congrés, Agustí Cerdà, oferiran a les 22:30 hores un míting en la Casa de la Cultura José Peris Aragó d'Alboraia (carrer de la Mar, s/n). A continuació de l'acte, tots dos dirigents faran una passejada pel poble i enganxaran els primers cartells d'Esquerra.

Joan Barres ha declarat que "la candidatura que encapçale aspira a arreplegar el vot útil-útil, és a dir, el vot de la gent que no té por, dels ciutadans lliures que aposten per un País Valencià no subordinat a Espanya. Nosaltres parlem clar i no ens amaguem: en efecte, som catalanistes. I volem un País Valencià de primera, on puguem recaptar els nostres impostos, amb una xarxa de ferrocarril moderna, amb alta velocitat que ens connecte amb Europa, amb autopistes sense peatge i amb el reconeixement de la nostra personalitat nacional i lingüística en el marc dels Països Catalans". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

#2 21-02-2008 16:47:19

amunt
Membre

Re: Esquerra comença oficialment la campanya a Alboraia

21.02.2008 | 20:00 | Restaurant Riu Rau | BARX 
    Sopar-míting republicà |
Amb l'assistència dels candidats al Congrés i al Senat de la Safor i de Joan Serra, regidor d'Esquerra a l'Ajuntament de Simat de la Valldigna 
                                                                        www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.