#1 28-01-2008 16:04:45

amunt
Membre

El BLOC JOVE de L´Alacantí llança blog

web del Bloc Jove d'Alacant.              http://blocjovealacanti.blogspot.com/

Qui som?
El Bloc Jove naix l`any 1.999 fruit de la confluència de diverses organitzacions juvenils i de multitud de joves que a títol individual apostàrem per este gran projecte que ens configura com l` organització juvenil del Bloc Nacionalista Valencià.

Som una organització jove, formada per joves i amb un treball adreçat als joves, que s`inspira en els valors de l`esquerra democràtica i nacionalista valenciana.

Som nacionalistes; entenent el nacionalisme com la ferramenta bàsica per a la modernització del nostre territori, el País Valencià. Una modernització que és necessària en tots els àmbits, i que faça avançar i progressar el nostre país.

El procés de modernització de la nostra terra ha d` estar acompanyat d`un procés de cohesió social, on entenem que el valencià i la nostra cultura han de jugar un paper important, actuant com a vies cohesionadores de la població valenciana. Tot i afirmant que la cultura valenciana no és un fet immutable, sinó que és quelcom que està fonamentat en una sèrie de tradicions conservades pel poble valencià de les quals ens sentim orgullosos. Una cultura que s`enriquix constantment amb les aportacions d`aquells que venen de fora.

Apostem, per tant, per la construcció nacional del País Valencià, desitjant crear un nou marc on els valors de la democràcia i la solidaritat siguen clars referents en la nostra societat.

Desconnectat

 

#2 24-02-2008 20:55:45

AguaitantPV
Membre

Re: El BLOC JOVE de L´Alacantí llança blog

Bona web...
Fent país al sud!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.