#1 20-09-2007 23:14:02

La Tuna Punk
Membre

Alça't 07

(un poc de publi no fa mal a ningú)

Comunicat del Alça't 07 organitzat per la CAJEI

''Aquest any neix l’Alça’t. La trobada juvenil dels Països Catalans organitzada per la CAJEI. Durant tres dies, el 21, 22 i 23 de setembre de 2007, la vila de Caldes de Montbui, a la comarca del Vallès Oriental, s’omplirà de xerrades, d’activitats, de cultura popular i de concerts.

És després de cinc anys de feina i en un moment de creixement, quan la CAJEI ens plantegem fer l’Alça’t 2007. Un espai on la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista pugui mostrar la feina feta al conjunt del jovent dels Països Catalans. Un espai, on es pugui donar a conèixer el nostre projecte social i polític. Una trobada que pugui combinar la lluita que ens empeny a treballar amb la gresca que sempre uneix el jovent.

Durant l’Alça’t es faran diverses xerrades. El primer dia una taula rodona internacional agruparà diversos testimonis de pobles en lluita de la Mediterrània amb l’objectiu que ens donin a conèixer la seva realitat i la situació que estan vivint actualment. Ponents de Palestina, d’Occitània, Sards, Amazics, Corsos, Grecs i del Kurdistan viatjaran fins a Caldes de Montbui per ser presents a l’Alça’t.

Un dels plats forts de l’alçat seran les xerrades sobre la lluita per la defensa del territori, amb la intervenció de dues persones alemanyes, membres d’un centre social okupat de Berlín i de diversos membres de plataformes i col•lectius en defensa del territori als Països Catalans.

“La influència dels símbols” serà la temàtica d’un altre dels blocs, amb una xerrada en la que participaran professors universitaris, politòlegs i un membre de l’Associació per la recuperació de la memòria històrica de Catalunya. A més, l’Alça’t també comptarà amb la presència d’organitzacions de pobles en lluita dins les fronteres administratives de l’Estat espanyol, com ara gallecs, bascos, canaris o castellans.

La cultura popular també tindrà el seu espai a l’Alça’t, amb unes olimpíades populars, correfocs i una cercavila amb geganters, diables, pastorets i bastoners. A més, durant la trobada també es farà una manifestació, hi haurà parlaments, actes polítics i una fira d’entitats on diferents col•lectius podran exposar i vendre el seu material.

Les actuacions musicals arribaran de la ma de grups com Su Ta Gar, La Gossa Sorda, Deskarats, Alerta Roja, Cesk Freixas, Boikot, Igitaia, Revolta 21, Pirat’s Sound Sistema i Obrint Pas, entre d’altres que vindran a actuar a l’Alça’t 2007.

Una zona d’acampada, situada al càmping de Caldes de Montbui i a només quinze minuts a peu dels concerts, permetrà que tots i totes les assistents pugueu portar la vostra tenda de campanya per poder estar durant els tres dies que dura l’Alça’t a la mateixa localitat. A més, l’Alça’t tindrà una ràdio pròpia que sonarà durant cada dia de l’Alça’t i que es podrà sentir als diferents espais i per tot el poble.

Des de la CAJEI afrontem amb molta il•lusió i moltes ganes aquesta gran trobada juvenil. Esperem que tots i totes vosaltres passeu uns dies on aprengueu moltes coses, us formeu com a persones i, sobretot, us ho passeu molt bé.

Us hi esperem!''

La CAJEI també ha invitat al SEPC(per si a algú l'interessa)

Ací us deixe cartells i demés:

http://img529.imageshack.us/img529/5773/cartell1pf6.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/5882/cartell2ny0.jpg
Mes info a: www.trobada.cat


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#2 23-10-2007 20:34:05

Re: Alça't 07

Va estar molt molt currat


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.