#1 15-10-2007 18:12:20

drygan
Membre

Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç

Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç
Els ultres de José Luís Roberto han tornat a amenaçar amb una flagrant impunitat. En aquest cas ha estat el periodista de L’Avanç, Lluís Adell, encarregat de la informació sobre l’extrema dreta i que en les darreres setmanes havia publicat un detallat article sobre la trama ultra al Llevant U.E. que informava sobre empresaris molt propers a Roberto. Però, els ultres, que mai han destacat per la seua intel·ligència, s’han equivocat i han amenaçat un altre ciutadà amb el mateix nom i cognom, el DNI del qual van trobar a un document del Ministeri d’Educació, disponible amb una simple recerca al Google.


El partit de l’empresari José Luís Roberto torna a amenaçar des del seu fòrum a Internet. En aquest cas ha estat el periodista de L’Avanç Lluís Adell, encarregat de la informació sobre extrema dreta. En una entrada del passat 8 d’Octubre, un usuari anomenat “DPS” (Dirección de Protección y Seguridad, un grup parapolicial liderat pel fill del dirigent ultra, Miguel Roberto), va escriure un missatge titulat “a Lluís Adell”: un número de DNI, seguit de la paraula: “saludos”. Cap comentari acompanyava aquesta entrada –d’estil mafiós- del fòrum ultra que dies després continua allotjant l’amenaça. Però els ultres no tenen moltes llums. El que va passar és senzill de relatar: amb una simple recerca al Google, van trobar un document oficial del Ministeri d’Educació que detallava nom, cognoms i DNI d’un ciutadà que no tenia res a veure amb el nostre company. Els ultres, de nou, tornen a demostrar la seua inoperància. El missatge, clarament amenaçador, es deu més que probablement a un article publicat pel periodista sota el títol La trama ultra en el Llevant Unió Esportiva, en el qual es detallaven les fosques conexions entre el club granota i l’ultradreta valenciana controlada per Roberto i vinculada al milionari negoci de la prostitució. No és la primera vegada que el fòrum d’aquest partit ultra amenaça ciutadans valencians, especialment activistes polítics de l’esquerra. Tampoc és la primera vegada que l’entorn de Roberto amenaça periodistes. Fou el cas del setmanari El Temps arran d’una sèrie de reportatges sobre l’ultradreta publicats poc després de l’assassinat del jove independentista Guillem Agulló.

Més impunitat
Aquest greu fet s’afegeix a la llarga llista d’amenaçes i agressions impunes de l’extrema dreta al País Valencià. En el cas de L’AVANÇ és el segon cas d’amenaçes. Aquest clima de violència ultra ha fet que en les darreres setmanes diversos representants polítics valencians denunciaren la situació. La diputada d’Esquerra Unida Isaura Navarro ha demanat una reunió amb el ministre de l’Interior, després de diverses intervencions, junt al diputat d’ERC, Agustí Cerdà, sobre la violència ultra al País Valencià. Per la seua banda el secretari general del Bloc, Enric Morera, ha anunciat que el seu partit acudirà a instàncies europees per a denunciar l’impunitat de l’extrema dreta valenciana, arran de l’intent d’atemptat contra la seu del partit nacionalista la matinada del dilluns 8 al dimarts 9 d’Octubre a València. Atemptat que el Partit Popular encara no ha condemnat. Tot i aquests moviments, i malgrat les afirmacions de Delegació del Govern, segons les quals s’iniciaria una investigació sobre la trama ultra, la impunitat i les amenaçes de l’extrema dreta de Roberto contra la informació independent continuen al País Valencià.
Antifeixistes.org
http://antifeixistes.org/bhb/nimete/fotos/amenaceslavanc.jpg


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#2 15-10-2007 18:22:42

metge
Membre

Re: Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç

Que fort. Continua la impunitat. Participem en el tancament també d'eixa web.

Desconnectat

 

#3 17-10-2007 18:46:11

Re: Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç

Molt fort aixó del PP. Per tocar-li els cullons a l' esquerra abertzale fan tot lo possible i bé que donen la tabarra, però després quan feixistes amenacen o assassinen, bé que es callen.
                                    PP=Feixistes Franquistes

Última edició per <Roig_Català> (17-10-2007 22:46:02)


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

#4 17-10-2007 20:28:59

Re: Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç

Abertzale wink
Si, es molt real això que dius, s'omplin la boca de que si "libertad" i "no al terrorismo" i quan hi ha terrorisme espanyolista es fan els sords ¬¬


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 17-10-2007 22:14:19

Re: Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç

Corregit  smile


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

#6 18-10-2007 00:07:15

LarsenAlacant
Membre

Re: Amenaces ultres contra periodistes de L'Avanç

Encara esperem que ens diguen qui va ficar la bomba a la seu del Bloc? Això si, qui va cremar les fotos del rei ja ho saben


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.