#1 08-08-2007 12:45:25

JaumeI
Membre

Inconglu

Em d

Desconnectat

 

#2 08-08-2007 15:56:47

Re: Inconglu

No comparem el tema de la censura a TV 3 amb webs (Fòrum d'El Palleter, Valenciafeedom) on el més bonic que et diuen si no penses com ells és "hijoputa", i on sempre estan fent apologia de la violència.
El País Valencià no és molt de dretes. El que passa és que la Ràdio Televisió Valenciana està ferriament controlada pel PP, i aquest partit ha sabut crear un missatge venedor: fem visita del papa, Copa de l'Amèrica, Gran Premi de Fórmula 1, Nou Mestalla,etc. mentre que l'esquerra fa bé de denunciar el dèficit, els sobrecostos, el genocidi anti-Cabanyal, la castellanització, la dictatorial postura contra els canals de RTVC (Quin mal fa un canal on tot són dibuixos animats, sèries i pel·lícules -K3/300- i un on tot són documentals, musicals i esports -C 33- als valencians? Què parlen en la seua llengua?). L'esquerra fa bé denunciant això però la societat la percep com la gent del "no", sempre enfadada i criticant i es traga el somnífer de "que bonica està València", mentre tenim un alínia 1 del metro tercermundista, una urbanització bèstia del litoral, una fuga de cervells a l'extrior, una economia que ho aposta tot pel turisme i l'especulació immobiliària mentre l'industria tradicional beu oli. I si no divirsifiquem estem perduts, una provincialització que ens desfà,etc. Però això ho tapa la cortina de fum de Canal 9 i els fasts pepers. Hem de tindre en compte que la gran majoria absoluta dels valencians no sap res de la nostra història, de l'orígen de la llengua, de quan i com va nàixer i es va repoblar el Regne de València, no s'han llegit res de Fuster, ni de ningú en català excepte els escolars allò que els manen fer a classe de valencià, no es fan preguntes sobre la seua identitat ni cerquen debats enriquidors als fòrums internàutics, sinó que després d'un dia de feina, arriben a la llar s'enxufen el Canal 9, es traguen la píldora pepera, i es desfoguen en el futbol, els xafardeigs de la premsa del cor, la nova col·lecció d'Armani per a l'estiu. La gent comú es compra el Super Deporte, l'Sport El Marca o l'Hola, 10 minutos, Superpop,etc.. És més fàcil acceptar el que hi ha, el que el poder et ven com a normal que questionar-t eles coses. És el que tenim, una societat adormida.

Desconnectat

 

#3 08-08-2007 16:23:40

Re: Inconglu

Jaumel, la llibertat d'expressió te límits, eixa web impulsa l'odi als catalans culpant-los de tots els mals dels valencians, tipus el victimisme de Hitler front als jueus culpant-los de la derrota de la IGM, de la crisi de l'economia... etc etc.
L'odi entre germans?? jo no em considere "germà" d'aquell que promou un racisme cap als catalans ni tampoc em considere germà d'aquell que vol que el PV siga espanyolitzat, i diluït dins de l'Estat espanyol, com tampoc em considere germà d'aquells que pensen que el PV es una regió espanyola sotmesa al descendent del nostre botxí (verduc) i menys encara d'aquells que volen canviar la història, un clar exemple es un que pulula pel youtube que es fa dir SerraBlava, i va dient coses com "Desperta Ferro", que es pensa, que els almogàvers eren anticatalans o que?

Aiiiish, blaverisme hi ha a tots llocs, tant a Catalunya com al PV, este personatge es un exemple.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 08-08-2007 18:51:25

-àlex-
Membre

Re: Inconglu

No per res però d´una vegada es tindrien que donar compte els espanyols que moltíssimes coses les deuen als catalans. Gràcies a ells arribaren i arriben coses més ràpid. Ha donat inventors i diners. I si no que ho miren


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#5 09-08-2007 19:36:14

JaumeI
Membre

Re: Inconglu

Senyor de Gandia, gr

Desconnectat

 

#6 10-08-2007 01:12:54

Re: Inconglu

Gràcies big_smile

A vore, t'he dit "personatge" per que es el que eres, te'n vens ací criticant la nostra web sense saber ni de lluny el que és el blaverisme, això te moltes paraules, la més fina he triat a sigut eixa.

Jaumel escrigué:

Entenc el problema valencià

Si? segur? permetem que ho dubte... no, no ho dubte, estic molt segur de que no tens ni idea.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#7 10-08-2007 18:00:15

JaumeI
Membre

Re: Inconglu

La veritat

Desconnectat

 

#8 10-08-2007 19:38:25

Re: Inconglu

Amic Jaumel. Dius que coneixes la realitat del PV. M'alegre, perquè no és comú entre els principatins. Sabràs que la nostra idiosincràsia és força diferent a la del principat. Vosaltres teniu clar quina llengua parleu i quins són els vostres símbols. Sobre això no es discuteix al principat. Una altra cosa és que discutiu sobre el model d'estat que voleu. Nosaltres no tenim eixa sort. Ací hi ha un grup, reduit, però sorollós, que embolica l'ambient i els que tenim les coses clares hem de lluitar dia a dia per la nostra llengua més que no pas vosaltres ( t'has fixat que els valencians compromesos coneixem les particularitats del català del principat que no vosaltres les del valencià?) Què el País Valencià és de dretes i unionista? Ara, fins que el PSPV pergué les eleccions era d'esquerres, que no nacionalista, però. Què Catalunya és nacionalista i d'esquerres? No estic d'acord. Si hi ha una cosa que admire de Catalunya és l'existència d'una CIU. Tan de bo nosaltres tinguerem un partit així, però no és el cas.
Què penses que Gandia t'ha parlat malament? Talvolta, però el teu missatge sembla un sermó. Has tornat a llegir el teu missatge? Te n'has donat del teu to? Vols que t'aplaudim?. Penses que ens has fet vore la llum? Què es demana el tancament d'una web? Hi has entrat mai? Has vist com soscava les nostres arrels? Hi ha cap web similar al principat? Què farien els jóvens de ERC si existira? El mateix que feren amb la COPE a Barcelona? Què som utòpics? Potser, però el nostre camí és més costerut que el vostre i tanmateix, seguim il·lusionats.
Amic Jaumel, jo tinc un punt de vista molt diferent a alguna gent d'aquest fòrum ,tanmateix, sempre m'hi he trobat a gust. Talvolta si el to del teu missatge haguera estat diferent, la resposta de Gandia també ho haguera estat. (PS: he de dir, però, que jo mai t'haguera contestat així, però en fi, cadascú és un món).

Última edició per Lobellcatalanescdelmon (10-08-2007 19:41:24)


L'autonomia que ens cal, és la de Portugal.

Desconnectat

 

#9 11-08-2007 00:04:54

Re: Inconglu

Jaumel, primer que res que sàpigues que fa ràbia que gent com tu, que no te ni idea, entre a esta web titllant-la de que "fa llàstima" i de que "crea l'odi entre germans", i eixa ràbia es tradueix en no voler explicar-te res i contestar-te com t'he contestat.
Entens el problema valencià? no ho crec no:
Com et sentiries si al anar a les capitals del teu país et trobares completament estranger?, com et sentiries si al parlar la teua llengua en el teu propi país, no t'atengueren, com es degut? Com et sentiries, si el PSPV, que en el 78 els valencians vam bolcar la nostra esperança en ell, i va guanyar en majoria, ens traira? Que vingues dient "que el país valencià es espanyolista", això fa pena i ràbia, quan érem majoria els valencians de veritat, ens van imposar una autonomia, una bandera, unes lleis... que no eren les que volien la majoria dels valencians, amb terrorisme, amb bombes, assassinats, agressions i amenaces, com en una autèntica dictadura, açò es el que es desconeix, i que a Catalunya mai ha passat, en este cas crec que som els valencians els que més em patit a les mans espanyoles, i crec que en el fons hi ha més valencianofòbia que catalanofòbia. Clar al pas del temps, eixa minoria "xurra" mal adaptada al PV s'ha fet cada volta més gran, i ha imposat els seus símbols i les seues patranyes (gràcies a la nul·la protecció cap a la llengua d'eixa autonomia que se'ns va imposar des de Madrid com una autèntica dictadura, gràcies als governants totalment castellanoparlants, i gràcies a l'esquerra botiflera que tenim), i ens ha guanyat terreny fins que al final els "mal adaptados" som nosaltres.

La dreta ací ha adquirit un discurs totalment castellà, que vol dir això? que és el partidet del 70% de la població valenciana (el 70% castellanoparlant), i que a més, està titllant als nacionalistes de "catalans", de "caballos de troya que quieren destruir nuestra valencia i nuestra espanya" com passa a Nafarroa, està fent una total i autèntica dictadura mediàtica, on al canal9 només es sent valencià a les noticies, i estes noticies només fan que contar la veritat a mitges i amagar tota la veritat i s'intenta destruir tots aquells mitjans de comunicació que són crítics amb aquest govern (Tv3, infoTV, l'Avanç...). L'esquerra, la de veritat no el PsoE, ha adquirit un discurs mig mig, i damunt està més dividida que mai.
Com et sentiries tu si ara vinguera algú i tirara per terra tot allò pel que estem lluitant?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#10 11-08-2007 14:21:39

Combatiu
Membre

Re: Inconglu

Llegint el que ha dit Gandia se m'han ficat els pels de punta, gràcies pel teu discurs Gandia!! big_smile

Bé Jaumel, ara pot vore que ser valencià no és tan fàcil i que nosaltres els valencians sentim una terrible impotència cada vegada que ens censuren per defensar la nostra cultura, que també és la vostra, i que cada 4 anys un partit fastigós continue manant i deixant-nos al marge...

Jo crec que és molt més fàcil viure al principat que ací, però aquesta és una de les raons que fa que lluitem i per això no ens rendirem que la lluita ve de 300 anys enrere i encara no s'ha acabat ni molt menys.

si llegeixes açò intenta ficar-te per un moment en la nostra pell, en nosaltres que ho tenim tot en contra i que aixi i tot ho continuarem intentant!!


ADEU PP--Rita & Camps fora JA!!

Desconnectat

 

#11 11-08-2007 16:13:02

Re: Inconglu

Gràcies combatiu.
Al final eixa impotència que ha dit Combatiu acabarà per transformar-se en ràbia, i eixa ràbia acabarà esclatant com ha passat antigament, moltes voltes al nostre país.
M'ha faltat dir, damunt de que tenim pocs mitjans de comunicació vertarderament valencians i els pocs que tenim els intenten tancar o deixar-los sense diners (l'Avanç), els mitjans de comunicació espanyols, els d'esquerres, no fan ni p... cas. Molt de que Chavez vol tancar la TVCaracas o algo aixina, i Camps està fent el mateix, però això no ho diuen.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#12 14-08-2007 11:30:57

Curial
Membre

Re: Inconglu

Quina hipocresia dir que una pàgina que vol combatre una fal.lacia política i històrica com és el blaverisme (que ha fet molt de mal a la identitat dels valencians i al nostre autogovern) "fomenta l´odi entre germans".

Em pixe de riure amb això de que no has vist una condemna al terrorisme en aquesta pàgina. Què pasa que només entrar hi ha d´haver un cartell gegant que pose "NO AL TERRORISME", o si no, ja som sospitosos de còmplices amb terroristes? I per què això no ho penses també de 100 foros que no tenen eixe cartell tampoc? T´ho dic jo: perquè nosaltres som valencianistes i en el País Valencià estimar la teua terra és un crim tan gran que et fa ja sospitós de ser un terrorista, a ulls dels espanyolistes i els blavers, que empren eixa tàctica per a desacreditar de forma demagògica als que defenen la seua cultura. (Per què no veig a ningú que entre en la web de google i diga que son terroristes perquè no tenen una condemna del terrorisme).

Pero el més trist és que això t´ho venga a dir un principatí, que amb arrogància s´ha tragat tot el discurs espanyolista i l´ha interioritzat fins al punt que es creu que pot parlar de realitats que no coneix.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.