#1 29-07-2007 14:28:46

Maulet
Membre

Polèmica a EUPV i Compromís.

Com sabreu, Esquerra i País, el corrent nacionalista d'Esquerra Unida del País Valencià, s'ha "rebel.lat" contra Glòria Marcos i ha tractat (juntament amb els dos parlamentaris del Bloc) de destituir-la com a síndica del grup parlamentari del Compromís per haver nomenat sense diàleg previ Amadeu Sanchis (EiP havia proposat Rafa Xambó) per al Consell de RTVV. A més, aquest corrent ha decidit constituir-se com a partit, que possiblement s'anomenara Iniciativa del Poble Valencià i que sembla que estarà clarament alineat amb el Bloc. Sembla que la l'bjectiu, a la llarga, és fer una mena de Nafarroa Bai al País Valencià.
Què penseu de tot aquest tema?

Última edició per Maulet (29-07-2007 14:29:59)


Terra, treball, cultura, sentiment: paraules mortes per la sobèrbia del poder

Desconnectat

 

#2 29-07-2007 14:44:07

LarsenAlacant
Membre

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Home, hi han moltes variables:

- Llamazares ha fet una crida al diàleg (si es que és possible) entre PCPV i EiP, així que no tenen per que entrar al BLOC (Teoria només dita per un sector de gent del BLOC, que mai he escoltat de EiP).
- EiP es constituirà com a partit però... que farà aquest? Es farà fort dins de EUPV? Faran un partit nou anomenat Iniciativa del Poble Valencià? Fara el nou partit amb intenció de fer-se forts fora de EUPV i ser integrats dins del BLOC amb força com a corrent propia? Farà el nou partit amb intenció de fer una Nafarroa Bai?
- Es tranquilitzarà la situació al Compromís amb el canvi de sindica, deixant a Glòria Marcos dins, però sense ésser expulsada, per a re-editar-se d'aci 4 anys?

El temps dirà.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 31-07-2007 17:25:28

-àlex-
Membre

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Iniciativa del poble valencià??? mmmmmmmmm   Crec que en seria un bon nom per a recaudar més vots i que tothom veja que els valencians som aixó. Valencians i punt


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#4 04-08-2007 15:57:58

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

O_O
Estàs defenent a EU?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 05-08-2007 01:00:31

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Jo crec que la direcció d'EU és qui la cagada al escollir unilateralment (Glòria, Albiol i Torró es van aixecar de les butaques en la reunió del Grup Parlamentari negant-se a votar el candidat a representar di grup al Consell d'Administració de RTVV) a A madeu Sanchis (100% anti-Compromís com ho demostrà fent l'impossible per a que -com passà- no es concretara a València, tirant merda a totes hores contra el BLOC. A més si amb Amadeu EU a passat de 2 a zero regidors ara van i el premien? No té sentit. El premiem per a que tinga una POLTRONA de la que parasitar a la societat. Però si ni és periodista ni sap res de l'àmbit professional de la comunicació! I al programa del CPV deia clar que volien una RTVV professional i apartidista (tot el contrari del que simbolitza Amadeu Sanchis). En canvi Xambó no està afiliat a cap partit i és professor a la Facultat de Ciències de la Informació.

Desconnectat

 

#6 06-08-2007 02:09:14

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Sanchis és membre d'una cofraria religiosa del Cabanyal i alhora comunista. Curiós, no?

Desconnectat

 

#7 06-08-2007 19:58:53

un_del_Bloc
Membre

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Home ell potser religiòs, una persona potser cristiana però voler un sistema laic....

Desconnectat

 

#8 07-08-2007 02:32:10

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Clar un_del_Bloc jo sóc catòlic antijerarquia eclesiàstica i laicista, és compatible. Però catòlic i comunista ja es més costós  de digerir (no dic que siga inexplicable). Ningú a EUPV veu que Amadeu ha fet baixar a tal partit de 2 a cap regidor a la capital del país? Per què davant d'eixe fracàs el premien amb un seien al Consell d'Administració de RTVV? Per a tapar vergonyes? Que fan que no renoven cares? Ja ningú se'n recorda de Mavi González?

Desconnectat

 

#9 07-08-2007 15:49:20

un_del_Bloc
Membre

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

En això tens raó, no entenc com pot premiar a una persona que ha fracassat políticament, el mateix dic amb Glòria les persones que fracassen han de dimitir i no s'han d'aferrar al poder com si fora cosa seua de la seua propietat....

Desconnectat

 

#10 07-08-2007 19:41:19

Tizona
Membre

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Recordeu que qui va portar la nostra identitat també va portar la religió. I la religió forma part d´ella, agrade o no. Jo sóc atea -no estic justificant-me, es que he debatut molt i sé que algú em dirà que si ho dic perque sóc creient i tal i no es així- però que hi havien republicans marxistes i amb fe es un fet innegable. Ací, en aquest fil, només he llegit el mateix de sempre: l´esquerra dividida; i per tant, també la nacionalista. Es una pena, perque ja sabeu qui guanya amb aixó. I qui perd: la nostra nació.

Nosaltres defensem la terra i defensem la nostra identitat i la nostra identitat no ha d´estar barallada amb la religió. Ha d´estar barrallada amb qui vol carregar-se-la, que no necesariament serà religiós. Es tarea de la ciència acabar amb les supersticions, no de les nacions. I aixó passarà, encara que potser no ho veieu.

Desconnectat

 

#11 09-08-2007 01:02:09

Tizona
Membre

Re: Polèmica a EUPV i Compromís.

Tú mateix em dones la raó: els temps canvien. Es una oració molt bonica i una gran veritat. I canvien perque l´èsser huma ho fa. De forma natural. Serà la nostra avidesa per conèixer i per derribar barreres científiques la que acabarà amb ella, sense impossar a ningú l´ateísme, que es més una questió de sentit comú i coneixement científic que d´escepticisme irracional. El canvi va a poc a poc, però has de tindre en compte que serà un canvi molt important i dràstic sociològicament. Hem viscut amb la religió milers d´anys i sempre que no hem pogut explicar alguna cosa, hem recorregut a tota classe de Deus, supersticions i creencies irracionals. Es humà, encara que siga un error i encara ho fem de vegades. ¿O mai has tingut por quan has escoltat un soroll per la nit? I segur que quan te´n has adonat de que era el vent bufant ja no tenies por. ¿Havíes pensat que era el vent?

No som ordinadors i el nostre cervell te llocs que processen les funcions instintives igual que a la resta d´animals amb cervell. Si es veritat que som els més racionals, però no ho som al 100%.

Deixem, doncs, la tarea d´acabar amb superticions a l´evolució  i la ciència i a cada nació la de conservar i, si cal, defendre la seua cultura; siga la nació religiosa o religiosa en part, com es el nostre cas i el de qualsevol nació hui dia.

Petons.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.