#1 31-07-2007 20:00:00

un_del_Bloc
Membre

El Bloc Jove de Calp estrena web amb fòrum

http://blocjovecalp.tripod.com/


Qui som el Bloc Jove de Calp

   El Bloc Jove de Calp som un grup de gent jove amb ganes de treballar per un Calp i un País Valencià més modern, amb més qualitat de vida i també més verd i més valencià.
    El Bloc Jove de Calp i del País Valencià representem el valencianisme unitari i progressista on cabem tots i totes.
   Des de el Bloc Jove de Calp pensem que la construcció desmesurada i sense control no aporta progrés, pensem que l'únic que fa és destruir la nostra terra, amb eixos paratges tant bonics i únics del que cada volta podem gaudir menys per culpa de l’urbanització descontrolada que només aporta beneficis a quatre constructors i a la llarga portarà pobresa per a la societat valenciana, ja que el sector de la construcció  té un límit el qual estem assolint. Per això des el Bloc Jove, també apostem per l’agricultura i l’industria, sense oblidar-nos del turisme que és el sector que més diners aporta al nostre poble i país després d’eixe sector en capacaiguda de la construcció excessiva.
     Som valencianistes perquè tenim una cultura i una llengua que ens diferencia de la resta de l’estat espanyol i que compartim amb ses Illes Balears i Catalunya, el valencià és l’idioma que estimem, i a més sabem que el valencià potser una eina d'integració i no d’exclusió com s’ens fa creure per desprestigiar-la front al castellà. Busque’m l’assoliment de la completa normalització del valencià, i l’única forma de fer-ho és utilitzant-lo com fem nosaltres, per això promocionarem el ús d’aquest idioma que no només és llengua oficial junt amb el castellà si no que a més es llengua pròpia del País Valencià.
    Apostem per un progressisme  modern perquè mirem per damunt de tot per els interessos de la gent i no el benefici propi, volem que els ciutadans valencians tinguen treballs estables i de qualitat i no contractes temporals i mal remunerats que van en augment, volem aturar la corrupció política, i demostrar que no tots els polítics són iguals. I no com se’ns fa creure des dels partits centralistes per a que votem entre un i l’altre o ens abstinguem  ja que els beneficià que els ciutadans no participem en política perquè només  volen representar-se a ells mateixa.
Ja sabeu, som gent amb ganes de treballar i oberts a tots els joves, no dubteu en entrar a la nostra web: http://blocjovecalp.tripod.com/ i participar al fòrum o enviar-nos un correu a blocjovecalp@yahoo.com per qualsevol dubte o consulta.

Desconnectat

 

#2 01-08-2007 07:56:44

alacantí
Administrador

Re: El Bloc Jove de Calp estrena web amb fòrum

Ací tens un del Bloc dde Mutxamel, malgrat que no tant jove.

Desconnectat

 

#3 01-08-2007 10:30:33

Re: El Bloc Jove de Calp estrena web amb fòrum

Amunt el Bloc Jove! big_smile

Sou unitaris, sou 33? es broma xD


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 03-08-2007 20:38:05

MeLiNNeT
Membre

Re: El Bloc Jove de Calp estrena web amb fòrum

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeee


http://es.geocities.com/melinnet_nu/Peny.jpg
No et preucupes per aquell que diga que "el valenciano no es catalán" preucupat pel que diga que "el valencià no és català". Ja que el que desconeix la llengua, no es ningú per opinar-hi.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.