#1 11-07-2007 00:19:14

Skops
Membre

Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Hola amics defensors de la terra! En primer lloc presentar-me, em dic X soc de La Ribera i tinc 16 anys.

Després dir que me estat passejant uns  dies per la web i esta molt be, la veritat no ho puc negar. Enhorabona!

Anant al tema del que volia parlar-vos,  es que últimament  he estat reflexionant en mi mateix i m’estan sorgint uns dubtes que pregaria que m’aclarireu. No se si estic lluitant per una causa útil,  he estat reflexionant i ni han coses que no em queden massa clares...

Realment que milloraríem amb la independència? Canviar la mentalitat de la gent? Dur el país Valencià/Català/Balear a millor? Si sabeu fixat, el país València es un país de feixistes... que milloraríem amb la independència? l’economia dels països catalans? crec que es l’únic que aconseguiríem, perquè crec el govern seria el mateix a mans d’uns altres cabrons, i la gent del poble continuaria sent la mateixa que es actualment.

Però si es fixeu amics encara que aconseguirem ser un país, lliure i respectuós amb els demes (cosa que dubte) la resta del mon continuaria enfonsant-se en la merda, com avui en dia esta passant. Cada dia mes gent innocent mor i ningú en fa res a respecte. L’assassinat de Guillem Agulló va ser una cosa fora de lloc i el pitjor es que ningú va fer res al respecte, però, acàs no moren milers de iraquís, colombians, africans, i gent de tot el mon cada dia? I tampoc li importa a ningú...

Només un grapat de fills de putes es lucren de la mentida, dels assassinats i de la manipulació i no n’estic parlant de feixistes del poble, no, estic parlant de POLÍTICS.

Si senyor polítics, us he de dir amics que cada volta crec menys en tota aquesta gent. Sabíeu que Esquerra Unida i la Falange Autèntica es van unir per a enderrocar al PSOE?  Pareix que quant es tracta de poder o de diners els polítics fan el que fasa falta...

Milions de persones moren cada dia i ningú en fa res per evitar-ho i per a contra nosaltres nomes fem que lluitar per coses  que no duen a cap lloc, lluitar contra els blavers? Em pareix un poc estúpid si em perdoneu...

No se si sabeu que les emissions de CO2 cada any augmenten, junt a la temperatura terrestre, l’efecte hivernacle, la desertització i la contaminació atmosfèrica i nosaltres mentre discutint per una terra, que al final serà un desert si no fem alguna cosa al respecte.

Cada dia que passa, el sol es mes potent i els raigs ultraviolats entren amb mes facilitat a l’atmosfera. Vaig sentir fa temps que vora a 50 anys enrere es podia estar dues hores prenent el sol sense protecció i sense cremarte, que dimonis esta pasant?

Crec  que aquestes lluites internes que estem creant, per banderes, per llengües i per territoris nomes son estupideses junt al que esta passant a tot el mon, i que ni han problemes prou mes grossos que que una sèrie de indesitjables diguen que el català i el valencià no es lo mateix.

Jo la veritat es que no tinc molta idea de tot aso però crec que la lluita per la “terra lliure” nomes es una simulació i que en realitat es una lluita per interessos econòmics, i també crec que deuríem mes de preocupar-nos per un món LLIURE I VIU.

Desconnectat

 

#2 11-07-2007 00:51:41

Curial
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Hola:

Primer de tot mai digues dades personals per internet, no és segur. No només n´hi ha porcs (nazis) que miren pàgines webs d´esquerres o nacionalistes per a tindre informació dels seus "enemics", sino que també n´hi ha la inseguretat de saber que els cossos de "seguretat" de l´Estat (policia, guardia civil) ens vigilen. Et recomane que esborres el teu nom i edat per si de cas.

Les "lluites internes" que dius tu que "creem" no pense que siguen ni tan "interned" ni tan "creades". Primer de tot dir que ningú no ha creat cap lluita per la identitat nacional si no son les persones que ens IMPOSEN, degut a la seua opressió, el deure de lluitar per la nostra llibertat com a poble i per a tindre la identitat que nosaltres vulgam. Joan Fuster deia algo així com que era nacionalista per imposició, perquè li obligaven a ser-ho els nacionalistes espanyols que negaven la seua identitat. Així és com pense jo.

En quant a que siguen "lluites internes", tampoc estic d´acord. Cada lluita per l´alliberament nacional i pels drets culturals dels pobles es part d´una lluita global que està en marxa contra l´imposició d´un sistema global, uniforme i homogeneitzador. Les armes més afilades contra la globalització i la conversió de la població mondial en simples esclaus productors, sense identitat ni personalitat, son les nostres particularitats culturals. Davant un mon que ens preten fer iguals, sense cap tret distintiu, en la desigualtat social entre rics i pobres, nosaltres reivindiquem la igualtat entre tots els éssers humans en la seua diferència individual i particularitat cultural.

Salut!

Última edició per Curial (11-07-2007 00:55:06)


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#3 11-07-2007 02:52:47

LarsenAlacant
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Sempre m'ha fet gràcia lo de que el PV és de dretes. Per què ho dius, Skops?


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#4 11-07-2007 12:49:32

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Skops, t'he modificat les dades personals pel motiu que diu en Curial.

Com a resposta ràpida, una frase que déien els ecologistes clàssics durant els anys 80:

Pensa globalment i actua localment.

Segons la meua opinió, l'actuació local, se centra en el nostre País, el País Valencià. Tenint en compte els nostres veïns, que ens tenen ocupats -Espanya- i els nostres germans, la resta de Països Catalans.

Crec que qualsevol lluita, si la vols fer a gran escala, et desborda. Val la pena, aconseguir xicotetes coses, a una àrea política reduïda, que cremar-se volent "salvar el món".

El meu marc de lluita són els PPCC. Per això, vull un País on puguem decidir. Si no pots decidir, què vols pel teu país, que et ve donat des de fora, tota política a favor de la justícia, la pau i el medi ambient, queda desvirtuada.

Tots volem col·laborar per les bones causes, però ens centrem en el PV i considere prioritària la independència.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#5 11-07-2007 14:26:27

Skops
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Curial yo no dic que aixo no siga deveres el que dic es que ni han coses prou mes importants que la lluita per la identitat nacional.

LarsenAlacant nomes has de mirar al teu voltant i parlar en qualsevol persona del PV o tambe pots mirar els resultats de les eleccions i comprovar que efectivament, ni ha massa gentola reunida.

I República+independència tot aixo esta molt be, pero esque crec que es entretinguem massa lluitant per un país que no se si algun dia existirá i que encara que exitira crec que continuaria sent el mateix que ara, enconter de lluitar per alguna cosa de mes profit.

Desconnectat

 

#6 11-07-2007 15:00:38

LarsenAlacant
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Les eleccions? Ah si, estem a un pais de dretes, per què el 55% (entre PP i partits de dreta) van votar a la dreta, no? Vaja, jo crec al contrari. Molta gent va a votar a la dreta per que el PSOE (principal partit de la "esquerra) ha fet una campanya de merda, a més, i eixe 30% de gent que no votà a ningú? La majoria serien descontents d'esquerra i, des del meu coneixement de la gent que no va votar, ho son, només que dieen "I a qui vote? Al PSOE que és igual? als altres que no ixen?".

Per no parlar dels menors de 18 anys, que tampoc voten...

No crec que estiguem a un pais de dretes, si no a un pais de imbecils (i, segons els resultats d'una enquesta, el PV majoritariament és de centre, escorant-se una mica al centre-esquerra)


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#7 11-07-2007 15:53:32

Skops
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Pues yo no u crec, mira en el meu institut que es suposa que es l'institut dels roigos la majoria son com tu has dit uns imbecils, pero dins de la seua imbecilitat son de dretes...

Ademes lo que pasa aci es que el PV es un país bipartidista i la gent desinformada o estupida com vullgues dirli, no se entera.

Desconnectat

 

#8 11-07-2007 16:45:34

Curial
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

No entenc això de "n´hi ha coses més importants". Ni que la lluita per l´alliberament nacional t´impedira lluitar per altres causes justes també... De fet si et fixes en la majoria de col.lectius ecologistes, sempre trobarás algun valencianista per ahí, i la majoria de col.lectius independentistes que conec es prenen el tema de la defensa del territori de forma seriosa.
Vull dir, que son coses complementàries.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#9 11-07-2007 21:14:02

Cuquello
Membre

Re: Antiblaverisme, indepèndencia i demés.

Amb la independencia aconseguiriem la conservacio de la nostra cultura, que no es poc.
Al Mateix Temps que lluitem per l'independencia tambe podem lluitar per una societat mes justa.
Jo crec que eixa societat seria la societat socialista.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.