#1 28-05-2007 12:44:30

Que vos pasa valencians?

Definitivament els valencians no tenim remei, no sols es que no perd el PP, es que a mes ha tret més vots i mes diputats encara, acabem de donar-li quatre anys més de via lliure per a que continue fotent-nos, i el poble tant content, mentre hi haja copa america i formula 1 i camps de golf i grans espectacles anirá tot be, i la sanitat, la cultura i l' educació cada volta més enmerdades i mes controlades pel sector privat.
A la ciutat de València, Rita Barbera, ha tret més vot encara que a les pasades eleccions i el que es més fort, a Patraix despres de l' exlpossió de la subestació elèctrica i on s' esperava que el PP perdera, ha ocorregut tot el contrari han augmentat el número de vots.
A Alacant, l' alcalde, el senyor Luis Diaz Alperi (com no del PP), tot i estant processat per la justicia per irregularitats amb temes de la rajola, ha tornat a traure majoria absoluta.
A Castelló, el senyor Carlos Fabra (el cinc i mig per als amics), també processat per la justicia ha tornat a aconseguir la presidència de la diputació.
A Torrent, d' on eren la majoria dels morts de l' accident de metro de la Linia 1, el PP ha tret majoria absoluta, simplement inexplicable.
I el que es més inexplicable encara per a mi, es que el Bloc i EU tot i anar junts hajen tret menys vots que la suma de vots per separat que tingueren a les pasades autonòmiques.
Que pasa, que la gent d' esquerres no ha anat a votar o que?
O el que es pijor, i que es el que més m' estic tement, ser fatxa esta cada volta més de moda, la gent cada volta te menys consciencia social.
Be, per acabar sols espere que ningun dels membres d' aquesta pagina s' haja oblidat o pijor encara haja passat d' anar a votar.

Salut a tots i reacció.


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#2 28-05-2007 18:17:23

Ramboide
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Jo tinc la creença de que la majoria dels valencians, com més mal se li fa, més estima els seu botxí, Sembla que els del PP ho saben i ho aprofiten, saben que com més mal fan, la gent més se'ls estimarà i més els votaran. lamentablement aquest és el tarannà de la majoria dels valencians i contra això no hi podem per res, som un País malalt.

Perquè un partit sigui molt votat, caldria que prometés fer grans coses, converit tot el país en una macrourbanització plena de camps de golf, demanar aigua en gran quantitat perquè no falte per a regar tanta herba i la demanda dels rics que habiten aquestes urbanitzacions, criticar a tot aquell que s'hi oposi. Ja sabem que la sanita i l'ensenyament no són prioritaris per als valencians, aleshores no cal coprometre's a millorar-ho, aquests diner es poden destinar millor a construccions faraòniques que queden molt decoratives i fan que el país semble més modern, que això si que es veu i els barracons escolar només els veuen els xiques i aquests no voten i als pares tan els fa, mentre no els toquen la butxaca i les falles no passa res. El que mola és convertir el país en un conjunt d'urbanitzacions per a rics, els pobres que s'aguanten o que emigren, o millor que es queden, com molts d'ells acaben sent uns burros gràcies al degradament del sistema educatiu, no falará ma d'obra barata per a mantenir els serveis dels rics, i tots tan contents perque no els faltarà feina, de merda clar, però feina que és l'unic que importa. Cal convertir l'antic País Valencià en la platja de Madrid perquè tots els jubiltats rics de la meseta acaben venitn ací i caben de colonitzar-nos, o no, que ja ho estem del tot.

Acceptem rajola o totxana com a principal fruit del País Valencià. Adéu taronja, hola rajola, totxos o totxanes. A la meva comarca està despareixent els horts de tarongers sent substituïts per habitages, unifamiliars i ruscos de veïns, o magatzems de persones com els anomene, m'estic referint a blocs de pisos, que ja no es diferencien molt d'on acabaran la gent que hi viu, els nitxos dels cementiris, es diferencien en què aquests darrers són una mica més petits.


Adéu País Valencià.

Desconnectat

 

#3 29-05-2007 00:21:29

Re: Que vos pasa valencians?

El sistema educatiu està fet amb bona intenció, però ha acabat sent una continuació de la dinàmica social de foment del consumisme, de la vida fàcil, la malcriança i el consentiment dels xiquets. Estem apanyats amb els futurs ciutadans...Sort que de quan en quan ix alguna "ovella negra" com els joves que escriviu a esta pàgina.

Adéu País Valencià
Adéu Autocrítica.
Adéu Idealisme...


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#4 29-05-2007 01:05:03

ixader
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Però això és perquè normalment, poden haver excepcions, en les nostres famílies se'ns ha educat així, però tot i així estem molt assimilats en el binomi, País Valencià-Espanya.

Desconnectat

 

#5 29-05-2007 13:16:41

ocell de foc
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Bé si el PP a guanyat. Però no vos adoneu que la gent qui va votar són els seus partidaris?, és a dir, va haver una gran abstenció al vot, i estic segura que tota aquella gent que no va anar a votar són d'esquerres. Però està tan farta de la política que no vol participar, creient que sense el seu vot, passant de la política, pot canviar les coses. I ja veieu el resultat, els quatre sirvents del partit van a votar, mentre els lliures es queden a casa.
També pot influir la educació, però que voleu si estem rodejats de coses que ens produix autoodi cap a la nostra identitat.
Cal deixar-nos vore per dir que no estem morts, ja que els polítics ens ho consideren.

Desconnectat

 

#6 29-05-2007 14:09:31

Rogeta
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Estic amb tu ocell de foc. No fa falta cap pacte. Ens ho ahn demostrat aquests comicis. Ningu vol pactes i l'estratègia d'anar tots contra el PP, l'unic que ha generat es que la gent encara vaja més al seu favor, com si havera generat llàstima pels pobrets del PP, que de pobres no tenen ni un pèl. Sòls ens queda fer-nos notar per que la gent sapiga que nosaltres encara estem ahi, algun dia miraran enrere i se n'adonaràn del mal que han fet.

Desconnectat

 

#7 29-05-2007 16:03:27

Re: Que vos pasa valencians?

Tot el que no va anar a votar es un desgraciat que te lo mateix de valencià que els peperos... per la seua culpa tenim que aguantar als traïdors 4 anys més, a mi no m'enganyen, si el PV se'n va a la merda serà per culpa dels pasotes.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#8 29-05-2007 19:17:57

Rogeta
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

A Cullera, encara no ha pres possessió el nou consistori de 15 concejals del PP, ni més ni menys, i ja han aprovat un PAI!!!!! Resulta que el senyor Paco Roig, amic del actual alcalde de Cullera, i que ha revalidat, vanfer un pacte. Si el senyor Roig, rehabilitava el camp de futbol i plantava gespa nova, per a ell se li adjudicaria el PAI del Brosquil.
Així que en no res, Cullera estarà unida amb Tavernes de la Valldigna, amb edificis de 4 i 7 altures, una villa mediterranea i a saber que més volen fer. El cas es que la zona 7,8,9,10 del Brosquil se'n va a fer la mà.
Si voleu que els vostres fills sapiguen què és una platja verge, feu fotos per que l'any que ve ja no hi hauràn.

Desconnectat

 

#9 29-05-2007 19:31:44

Cuquello
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

anem a fer un poc de conya, al menys tindrem formula 1 jaja

Desconnectat

 

#10 29-05-2007 20:00:50

Re: Que vos pasa valencians?

Rogeta... em sembla un poc fort lo que vaig a dir, però això s'apanyarà amb... el que tots sabem.
Si no ens vindran de guiris, mandrilenyos i castellans a punta pala, i no vindran per a fer-se uns valencians més, si no per a imposar la seua llengua (la castellana) i les seues costums a més de fer-se amos de on viuen.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#11 29-05-2007 21:11:44

-àlex-
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Mon pare es de Madrid i sempre ha votat al psoe i el meu iaoi k es de cuneca i viu a la província de València tmb. Però si es veritat que sempre ens han repoblat amb castellans i s´ha anat perdent la llengua i la dreta pareix que puja. No se. El poble valencià oblida la seua història, la muixeranga.... ohhh NO!!
Molts per ni dir TOTS els blavers ( d bokilla xk dspres no voten a CV- açó si que ha sigut un fracàs) son castellans i els que son d´açí son gilipolles i com dic sempre: Ignorants

Última edició per -àlex- (29-05-2007 21:13:11)


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#12 29-05-2007 21:25:54

Rogeta
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Jo trobe q la gent cada volta és més cassurra per que vamos... Els cullerots estan farts dels madrilufos, i que no volen tanta finca. NO paren de queixarse de que no poden anar a la mar, i va i me voten al PP.

Desconnectat

 

#13 05-06-2007 21:39:49

La Tuna Punk
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

ei!
hui anava cap el conservatori de valència i m'he trobat una pintada en la que ficaba:
que vos passa valencians!!!
automaticament m'he recordat del tema aquest...
l'abeu ficada algu de vosaltres? big_smile


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#14 06-06-2007 13:42:45

La Tuna Punk
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

jajaajja
menut imbecil,
vesten a pedre el temps a valenciameerdom!


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#15 06-06-2007 13:48:11

olocaui
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

aquest indivisu es creu que esta en la guerra de les galaxies o algo...quin fiki...


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#16 06-06-2007 13:48:20

xisco
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

Mare meua aquest tio no podria ser mes fatxa , no tenen res mes que fer que vindre a aquesta web a insultar-nos , ja se veu la seua
intel·ligencia


Saluts


http://img231.imageshack.us/img231/5825/segelltvnrq4.jpg

Desconnectat

 

#17 06-06-2007 21:26:17

Re: Que vos pasa valencians?

Vaig donar aquest titol al tema, basant-me en una canço de Paco Muñoz del mateix titol, que parla de com ens han fotut als valencians al llarg de la història i de com les clases dirigents han donat suport a aquest fet.


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#18 10-06-2007 00:34:20

Anti-fatxa
Membre

Re: Que vos pasa valencians?

D'aqui a 50 anys el català se'n va a la merda.
(El madrid amb la seua potra, 4 dels 5 ultims partits els guanya mes tard del 89'!, i al mateix temps li marquen al Barça).

Desconnectat

 

#19 10-06-2007 00:40:15

Re: Que vos pasa valencians?

Morirem matant, Anti-fatxa.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.