#1 27-05-2007 00:42:41

pontet
Membre

La gavina del PP entra al Casal de Pedreguer

bona nit companys

aquest cap de setmana he vist en la premsa comarcal la següent noticia, despres de llegir el fil q ha obert el company batiste_ceba "L'assasi de Guillem Agullo es presenta a l'ajuntament del meu poble" i veure la tensio i la injusticia q es vui en el seu poble, he pensat q son realitats distintes les q es viuen alli i aci i m'he decedit a posar la noticia en el forum pre compartir-la amb tots vosaltres i a la volta motrar-vos el ambient distint q jo respire en aquesta comarca (descomptant excepcions puntuals)

publicat en el setmanari comarcal CANFALI MARINA ALTA

La gavina del PP entra al Casal de Pedreguer

La gavina del PP va entrar dimarts a una de les seus de Casals Jaume I que formen part de la xarxa d’Acció Cultural del País Valencia desplegades per tot arreu del territori valencià. L’ensenya dels populars, acompanyant les sigles del PP, va presidir la taula en la que el candidat popular a l’Alcaldia de Pedreguer, Andrés Ferrer, va exposar el seu projecte polític i va fer repàs de la situació del municipi després d’aquestos quatre anys de legislatura.
Un fet tan insòlit com històric, ja que aquesta era la primera vegada en la que els populars acceptaven la invitació del Casal Jaume I Marina Alta Pedreguer per participar del programa de presentacions de les candidatures.

Un fet que posa en relleu algunes de les singularitats de la vida política a Pedreguer, on s’ha creat una mena de microcosmos en aquest aspecte que el diferencia d’altres escenaris. Com per exemple, la superació del conflicte lingüístic, en altres llocs tan candent i tan, malauradament, instrumentalitzat políticament.

http://img503.imageshack.us/img503/4259/200ppcasalbn6.jpg

http://www.canfalimarinaalta.es/

salut i pais


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#2 27-05-2007 02:02:15

Re: La gavina del PP entra al Casal de Pedreguer

Crec que alguns dirigents del PP de Bellreguard també tenen molt clar l'idioma que parlen i el seu nom. A veure si arriba algun dia que s'oblida el conflicte creat artificialment amb intenció perversa.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#3 27-05-2007 10:52:55

batiste_ceba
Membre

Re: La gavina del PP entra al Casal de Pedreguer

tota esta gentola feixista deu ser fora del nostre pais...el meu poble es tradicionalment de dreta,pero no de extrema dreta,no crec que l'assasi este puga sacar els suficients vots com per a estar a l'ajuntament...i no estaria de mes que al veure que la gent no esta amb ell per a res,s'anara a fer la ma...
A LA FOIA DE BUNOL-XIVA FA FALTA MES PRESENCIA ANTIFEIXISTA


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.