#1 10-05-2007 12:23:42

Les Normes Del Puig.

Hola a tots,
ja fa molt de temps que vos seguixc, però mai havia trobat l'oportunitat de escriure al forum, hem de continuar la lluita contra aquestos energumens i fatxes de poca solta dels blavers.

Be, el tema de la discussió era sobre el nom que estos desgraciats els han donat a les seus normes lingüistiques sense cap ni peus, Normes del Puig.

Normes que no segueixen tots per igual, ja que cada blavero escriu en blvalemkzya com a ell li ix dels ous, i aço ho diu mes d'un blaver, uns escriuen amb accents i uns altres no, uns escriunen am la grafia ch (p. ex. Chiquet) i altres no i mes diferencies que ara no tinc ganes de posar perque ocuparien massa espai.

On s'ha vist una llengua en la que les seues normes s'interpreten de milers de formes diferents?, es com si a algun jugador de trinquet li dones per jugar amb una pilota de petanca perque a ell li ix dels ous jugar aixina.

Be, que anem a fer-li, jo continuaré amb les normes de Castelló, que son seguides per la majoria i de les quals no fem interpretacions personals ni invencions fantastiques, sino que procurem seguirles al peu de la lletra per a escriure un valencia correcte, culte i sense barbarismes ni castellanismes.

Be per anar acabant,

Me Cague en l 'Hòstia, estos fills de putes de blaveros perque hosties els han donat a les seues normes sense trellat el nom del meu poble, ja podien haver anat a fer la ma a un altre lloc i haver-los posat que se jo, Normes del Balle de los Kaidos, que els aniria perfecte amb el que son en realitat.

Una xicoteta anecdota que passa fa uns anys al meu poble,

Be resulta que la una colla de blaveros dels mes coneguts de sempre, va organitzar una missa aci a l'esglesia del monestir del Puig per a conmemorar no se quina cosa i li van demanar al rector que fes la missa en valencià, cosa que el rector va fer sense cap queixa, el problema va ser que la var fer en perfecte i correcte valencia amb les normes de castelló, cosa que als blaveros els senta com una patada al ousi van eixir de la missa acusant al rector d'haver fet la missa en català i de ser un catalanista que els havia sabotejat.

Be gracies per aguantar el totxo.

Fatxa cabró tirat edl balcó.


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#2 10-05-2007 12:31:23

ixader
Membre

Re: Les Normes Del Puig.

Modera les teues paraules...així només fas que rebaixarte a la categoria dels blavers, insultant perquè no tens més arguments.

Salut! i benvingut al fòrum

Desconnectat

 

#3 10-05-2007 12:55:31

Re: Les Normes Del Puig.

Hola Ixader,

tens rao, aço ha sigut sols una forma de desfogarme un poc, normalment no soc aixina i em cuide molt el que dic i de quina manera ho dic, era per a llevarme un poc de mala llet de damunt i ja está.

Be espere poder aportar coses d'interes al forum sempre que el temps m'ho permeta.


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#4 10-05-2007 18:43:29

Re: Les Normes Del Puig.

Les normes eixes són una aberració xD... les del Puig dic
I per que eixe nick? A l'estació d'El Puig hi ha una pintada igual que posa "Darrer diumenge, al Puig" hmm


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 10-05-2007 19:37:31

Re: Les Normes Del Puig.

Hola Gandia 1707-2007,
en efecte son aberrants i per aixo em fot que duguen el nom del meu poble, no coneixes el darrer diumenge d'octubre?
Be, doncs es un aplec que es fa al Puig l'ultim diumenge d'octubre desde fa molts anys i que reuneix partits nacionalistes valencians d'esquerres, a la muntanya de la "Patà" es posa el PSAN i a la creu que hi ha dalt del tot en les runes del castell que va utilitzar Jaume I com a fortalessa abans d'entrar en la ciutat de València posen una quatribarrada ben gran que es pot veure si fa un poc de vent que l'alce fins i tot des de fora del poble.
A l'esplanada del monestir es posa el BLOC antigament la UPV (Unitat del Poble Valencià).
El dia transcorre entre mitings politics, paelles, concerts, etc.
Els participants en l'aplec tradicionalment ixen des-de valencia i els demes pobles i van a peu fins al Puig (Be algu que vinga de Vinaròs no crec, però els que viuen de València cap al nord molts si que ho fan).
Ultimament está un poc descafeinat aixi que espere que comence a vindre mes gent cada volta.

PD. Pretenia que el meu Nick fos Darrer_Diumenge (que es més correcte) i no Darrer_Dumenge, pero em vaig equivocar al escriure'l, hi ha alguna posibilitat de cambiar-lo?


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#6 10-05-2007 20:35:39

Re: Les Normes Del Puig.

Ells escriurien "Normes del Balle de Los Caidos" en un primer moment, perquè són molt però que molt burros. Després aniria algun castellà i els diria: Oye muchachos, que eso está mal escrito.
En sentir això, perdrien el cul per rectificar-ho, i corregir-ho, adaptant-se a les normes, naturalment, de la "Real Academia de la Lengua española".
Perque aquesta gent, fa cas de les normes espanyoles -normes estrangeres-, la majoria escriu i parla en estranger- castellà- , i volen fer creure que són patriotes. Són PALLASSOS. Incults, merdosos i llepaculs. Tota la submissió que demostren amb les normes estrangeres, la volen dissimular mostrant rebel·lia amb les normes pròpies -valencianes- dient que no són bones.
Els que no estan molt ben guissats són ells. Si volen ser espanyols que parlen espanyol i que ho diguen clarament. Això de "valenciano que habla español" és un insult a la dignitat de la persona que ha nascut al País Valencià. És la típica excusa del colonitzat que ja està en fase d'AUTOODI AVANÇADA.
Aquestes persones mereixen menyspreu per part dels valencians.


http://hotimg6.fotki.com/a/80_37/93_99/Valenciacopia-vi.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#7 21-05-2007 10:31:15

drygan
Membre

Re: Les Normes Del Puig.

Un dia la meua germana va anar a l'Expojove i s'endugué pegatines blaveres i una deia "mai ens fareu parlar català exigim les normes del puig" i una llengua amb la senyera catalana tallada amb unes tisores la veritat es que estos pallassos com ningú els escolta es dediquen a fotre els demés
P.D.:Va circulant pels carrers una pegatina amb les torres bessones xocant amb un avió i fica als edificis Normes del puig i Zaplana.
Si no ho recorde malament la llengua era pareguda a esta
http://images.amazon.com/images/P/B00006IR69.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
II*II
Salut i independència
Drygan

Última edició per drygan (21-05-2007 10:31:46)


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.