#1 17-05-2007 22:55:50

xisco
Membre

Canal 9 i TV3

Tinc una pregunta i es perquè la cadena autonomica canal9 no tradueix les pel·licules al valencià , es perquè no té diners ?

Si en la Generalitat canviara de govern canal9 utilitzaria mès el valencià?


http://img231.imageshack.us/img231/5825/segelltvnrq4.jpg

Desconnectat

 

#2 17-05-2007 23:27:53

Re: Canal 9 i TV3

Per que no traduix les películes al valencià, per que no fa els anuncis en valencià, per que contracta reporters i gent madrilenya (com Maria Bradelo) que apenes sap parlar valencià i no l'ha estudiat, per que manipula... en definitiva, per que es tan pepera i tan espanyolista, i no vol als valencianoparlants? són preguntes que no tenen resposta.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 17-05-2007 23:36:38

Joan_1707
Membre

Re: Canal 9 i TV3

Home, doncs en el PSOE la situació del valencià en C9 era molt pitjor...
El PP al menys ha fet algun que altre programeta en valencià i algun anunci casual, pero en el PSOE això era impossible veure-ho.

Desconnectat

 

#4 17-05-2007 23:54:26

pontet
Membre

Re: Canal 9 i TV3

jo tinc resposta gandia...

x q esta en mans de gentola espanyolista que els importa un pito el valencià, la cultura valenciana i el poble valencià, per a ells el valencià es una mena d'insident folkolric q queda be de tant en tant mostrar-lo com a suvenir o atraccio folkolrica, pero q els importa un pito, es gent (perdo, es gentola) q sols estima la cultura espanyolista, sols valora la espanyolitat... esa es la meua resposta

qualsevol pais del mon, el q vuigueu, estiguera en mans extrageres i governat per gent amb una conciencia nacional extragera, es trobaria en la mateixa situacio q es troba el pais valencia aixi de sencill...

en quan a la pregunta de xisco  "Si en la Generalitat canviara de govern canal9 utilitzaria mès el valencià?"   depend de quines mans.. els q ja tenim una edat, em vist canal 9 en mans del socialistes (en la practica tant espanyols com el populars) i jo no m'atreveria a dir q en aquell temps canal 9 utilitzaba mes el valencia, pot ser la manipulacio no era tan descarada, pero era un canal 9 tant espanyolitzat com o es ara... ara be, q pot pasar si la generalitat esta en mans del socialistes+EU+bloc+altres..... no se, hi ha q voreu, si be tinc poca confiança, x a començar els soistes seguiran tant espanyolitzats com sempre (no hi ha miracle de fatima q valga) si mirem la historia, per molt pcpv, en els moments claus de la transicio el partit comunista sempre va funcionar d'acord amb les consignes del comite central de pce a madrid ( han cambiat???...) ens queda el bloc (i els altres) seran capaços dells sols donar un colp de timo i girar canal 9 cap el valencianisme ?? sincerament tinc duptes, abans confiaria amb un miracle de la Geperudeta q amb aixo, pero en fi, no perguem tota l'esperança

mmmm...    pobre pais valencia, tant lluny de Deu i tan a prop del espanyols (soistes i populars)

salut i pais   ... i tv de pais


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#5 17-05-2007 23:55:31

Re: Canal 9 i TV3

No puc afirmar ni rebatir la teua opinió Joan, no veig mai Canal Nou, però independentment del partit que ha governat, i des dels seus inicis, esta cadena de televisió ha estat una vergonya i una claudicació total.

Des del començament s'ha plantejat com una televisió "bilingüe", però que amb el seu bilingüisme, volia ridiculitzar el català.

Enlloc de col·laborar amb televisions de parla catalana per intercanviar programes, personal, notícies, etc., ha optat per col·laborar amb un grup de televisions "autonòmiques" espanyoles, com tele-andalucia, telemadrid,  el canal basc...totes en castellà i amb intenció espanyolitzadora.
Hi ha hagut sèries catalanes, fetes en català que s'han emès en canal nou, doblades al castellà....Una vergonya, tant per als governants d'un partit com de l'altre.

De fet, l'Amadeu Fabregat, primer director de Radio-televisió Valenciana, va ser col·locat pel PSOE -no dic PSPV, ja no existia aleshores-. Fabregat va fer una televisió de tercera categoria, sense pretensions, feta de programació aliena, i el que és més greu, en castellà.

La única tele decent que teniem els valencians en la nostra llengua, ara el PP ens la tanca. Per això dic que cap dels dos partits, com a partits espanyolistes que són, mereix ser ben considerat a l'hora de fer televisió pública.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#6 18-05-2007 21:18:12

-àlex-
Membre

Re: Canal 9 i TV3

Jo tampoc veig mai C9 perque no m´entere bé de les notícies(stan manipulades clar) i a més no parlen mai del llevant a no ser que el blavencia cf( XOTOS NO!!) ens haja golejat. Visca Polònia a TV~3.
Per tot aixó cridem tots. Puta canal 9, puta canal9... PUTA C9!!!! 
C9=Xotos=pp

és una televisió madrilenya feta per als "valencians" plena de deutes i amb una programació més que roïna...Sessió hipnòtica????


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#7 18-05-2007 22:37:00

Re: Canal 9 i TV3

Jo ja he deixat de vore C9 per que no m'entere de res.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#8 19-05-2007 00:33:23

ixader
Membre

Re: Canal 9 i TV3

Jo només miro Canal 9 per les mascletaes...

Però sempre que veig el principi del telenotícies ens recorden lo desgraciats que som perquè els catalans són uns insolidaris i no ens volen donar l'aigua per poder regar els nostres camps (encara que s'obliden de dir de golf)

Desconnectat

 

#9 19-05-2007 14:14:07

-àlex-
Membre

Re: Canal 9 i TV3

sOm un pais no un pai.


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.