#1 03-03-2007 00:08:44

-àlex-
Membre

Que penseu que és un blaver???

M´agradaria que diereu que es per a vosaltre i que opineu d´un blaver¡¡

Jo crec que damunt de tot és un Ignorant. I a més no té cap tipus de raonament al seu cervel??

Qué penseu d´ells¿¿????/ que son per a vosaltres¿¿????       OPINEU!!


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#2 03-03-2007 01:28:47

Re: Que penseu que és un blaver???

Per mi un blaver és aquell que té un sentit de pertanyença nacional que no és respectuós amb la seua identitat. Els blavers són espanyols que dissimulen. Són espanyols que no voldrien ser valencians. La seua manera de dissimular el fet que són valencians, és practicar un valencianisme reduït a fets puntuals, folclòrics i molt molt supeficials. És a dir, redueixen el valencianisme al màxim per fer-lo conviure amb l'espanyolisme, perquè siguen compatibles.
Amb els seus complexos, miren d'acusar als valencians no avergonyits de traïdors.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#3 03-03-2007 12:06:30

pontet
Membre

Re: Que penseu que és un blaver???

pense com tots dos companys q s'han pronunciat, pero viuc afegir uns detalls sense intencio de opasar-los als dells, sino mes a be per complementar-los.

tambe hi ha un blaver, crec jo, q en el fons es un centralista valencia, q veu el conjunt de les comarques valencianes, conjunt al qual es incapaz de aplegar a anomenar pais i aixo s'ajusta al q ha descrit R+I, ho veu com una extencio de la ciutat de valencia i les comarques q envolten el cap i casal, de tal manera q no acepten fets diferencials en comarques i pobles respecte a allo q ells consideren unic valencia autentic i aixo s'ajusta a la definicio de ignorant q a fet -alex-

pense q equest qualitat dels blavers es un impediment en si mateix per fer un pais vertebrat, per q en quan q no acepten les diferencies mes o menys acentuades dintre del propi pais, estan acentuan la eccesiva centralitzacio de valencia cosa q es rebutjada per altres parts del pais i si acepten eses diferencies fan suma i truen una mitjana reprentativa de esa suma es obliga aceptar q les coincidencies culturals i socials amb la resta dels països catalans es algo natural i normalizat i no una imposicio ficticia i fins i tot a voltes pagada amb diners de barcelona, com volen ells fer-se creure i q ens creiem

davant aço, i altres coses q segur se me escapen i altres companys aportarant, els porta a una posicio reduccionista de ignorar la veritat empirica i tancar-se en els seus mites i somnis (ignirancia pura i dura i a mes auto-provocada) q es una posicio feta a mida pels espanyolistes usar-la per tal de fernar l'avanç del nacionalisme valencia.

aquest tema em semble interesant, dessitge saber mes opinios de companys, espere les vostres aportacions

salut i pais

Última edició per pontet (03-03-2007 12:09:24)


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#4 03-03-2007 12:10:28

Re: Que penseu que és un blaver???

Mira, el blaverisme es dividix n dos tipus de gent:
El 70% son gent ignorant, les ovelles que seguixen segament a l'amo.
El 29,9% son gent que ha nascut al PV o vinguts de fora, són gent d'extrema dreta (El que no vol dir que siguen valencians) i volen garantir la unitat d'Espanya, per això diuen que el valencià no és el mateix que el català, encara que en el fons ho reconeixen.
El 0,5% són els pastors de les ovelles, sole ser gent molt rica que compra mitjos de comunicació etc..., son persones com Sentandreu (tots sabem el passat que té), El Coixo (un castellà que s'ha clavat en els assumptes dels valencians, renega dels immigrant però en canvi ell té puticlubs on explota a les dones immigrants que no tenen més remei que treballar ahí)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 15-03-2007 00:48:58

-àlex-
Membre

Re: Que penseu que és un blaver???

Però aquells que diuen que som un regne independent d´espanya i de Catalunya, i que pensen que les llengues son distintes... ¿ tmb son blavers???


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.