#1 24-12-2006 19:12:18

puka
Administrador

"Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

Doncs entreu a la seua web i podeu fer-li tota mena de preguntes que, com supose, no seran contestades.

Jo he escrit

<<
hola..

Volia preguntar quina diferència existix entre un partit feixista-falangista, coalició valenciana, gav i el partit popular de la "comunitat de veïns valencians".... perquè jo no la veig últimament: tots tres estan aconseguint la destrucció en tots els sentits del nostre poble.


Seguiu tots així i aboqueu-nos a tots els valencians a l'autodestrucció..

has demostrat amb les teues últimes declaracions el desconeixent de l'història del poble valencià i la poca vinculació que tens amb aquest més enllà dels teus enllaços i vincles emocionals amb els carcamals racistes blavers. a més, l'odi i poc respecte contra els catalans i contra tots els valencians per autodenominar-te la "salvadora de valència".

Corrupció, pornografia política i aciència al poder! vota PP! vota coalició "blavenciana"! vota unió "blavenciana"!

perquè teniu tant fetitxisme amb el blau que mai ha estat històricament la identitat del poble valencià sinó un atac exterior després del primer estatut d'autonomia?

P.D.
rita: el papa sap lo teu?

contesta si encara tens decència, però crec que no ho farà esta dona.
>>

Aquesta és l'adreça on podeu dirigir el vostres comentaris:
   http://www.ritabarbera.com/contactar.asp?s=contactar


Pregunteu-li, per exemple, d'on surten els diners per mantenir aquesta pàgina web, la base científica del seu blaverisme, el to camioner de la seua veu, la seua atracció ¿sexual? (ah no, que li agrada altra cosa) pel papa ratzinger... etc etc etc

Comenteu i suggeriu comentaris alternatius...

Algú que es curre algun missatge incòmode sobre ""Hay una nueva Valencia para los valencianos, para España y para el mundo."" en referència a la AMERICA'S CUP, i sobre aquesta competició mancada absolutament d'interès entre els valencians del carrer i que només està concebuda per beneficiar a l'elit empresarial vinculada al partit popular i els seus enamorats.

adéu i bon nadal a totes i tots wink


>>nota a l'administrador: potser seria aconsellable moure el tema a "campanyes"... disculpes wink

Última edició per daniol (24-12-2006 19:17:40)

Desconnectat

 

#2 24-12-2006 23:45:14

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

Ei, no és mala idea... vaig a atacar... Intentaré currarme algún missatge, per dir-li quatre cosetes a la cara amb un tó respectuós i tolerant... (perque sinó no ho llegirà ni ho contestarà xD)


En lluita per salvar el Pais Valencia! No et deixarem morir MAI!!!!

Desconnectat

 

#3 25-12-2006 00:11:14

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

Ahi va:
Abans que res, m'agradaría que llegira aquest missatge sencer, i li agrairía moltissim si em contestara. Sense pretenció de intentar ofendrer-la, ni de clavar-me en temes polítics, m'agradaría comunicar-li unes coses que ens disgusten a un elevat sector de població respecte a la Ciutat de València. En primer lloc, dir-li que la Copa Amèrica, a pesar de la forta empenta que se li intenta donar a Canal 9, no és un tema que ens apasione als valèncians, per així dir-ho. El més convenient sería, en la meua opinió, impulsar avant el tema aquest, però no donar-li tanta importància com per a dedicar-li monuments i tot. De segones, m'agradaría comunicar-li l'incomoditat que dona la poca empenta del València/Català o com vullgem nomenar-lo. La gent realment es queixa de no tindre moltes coses en la llengua vernacla, com els cartells, les senyals i tot això, sobretot a la Ciutat, ja que a València el predomini del castellà és un fet. Pense que en el bé de tots, podría impulsar alguna campanya en favor del valencià, sobretot a la nostra capital. Per últim, i ara si clavant-me en política, pense que deuría frenar l'impuls de diaris seccessionistes, i donar-li un punt de vista més científic, sense pecar de catalanistes ni tot allò, però sense olvidar una certessa com és l'unitat de la llengua, per molt que disguste a alguns. Un altre tema que m'ha disgustat molt, és la via lliure que se li dona a "Coalisio Valenciana" , un partit polític que ha demostrat ser intolerant, racista, seccesionista i moltes coses més, i pense que realment , amb només pegar-li una miradeta a pàgines com ElPalleter , es reflecteix açò que estic diguent. Per lo demés, felicitacions per la seua regidoria, continúe així, que estiga molts anys més al capdavant de la Ciutat.

L'ultima oració evidentment és només per a assegurar-me que s'ho traga, si per mi fora ara mateix anava i la destituia. i li arrancava un pèl del cap per cada cosa que esta fent malament (la deixaría calva...)


En lluita per salvar el Pais Valencia! No et deixarem morir MAI!!!!

Desconnectat

 

#4 30-01-2007 23:31:22

puka
Administrador

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

jo em pregunte també si aquests missatges arriben a algun lloc, i si aquesta persona sap utilitzar un ordinador per a llegir-los.

Última edició per daniol (30-01-2007 23:33:08)

Desconnectat

 

#5 30-01-2007 23:40:19

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

No crec daniol. La Rita només fa servir l'ordinador per fer-se fotos per la premsa. Però supose que tindrà un gabinet de relacions amb els ciutadans. Si funcionen mínimament bé, li faran un balanç de les crítiques rebudes versus les felicitacions, adulacions i altres.
Daniol, de moment, m'estime pensar que val la pena pedre dos minuts enviant un missatge encara que no faça cap efecte sobre la conciència dels polítics, sempre que els polítics siguen mínimament persones.
De fet, encara no he enviat cap missatge des de la seua web a aquesta senyora, però és més per fàstic que per sentiment d'impotència.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#6 01-02-2007 01:45:17

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

El problema és que si l'ajuntament més important del País Valencià, que és el de València, està governat per a aquesta impresentable no podem esperar res bo d'ella. En general, i crec que ningú podrà negar-ho, el PP ha fet més mal en la llengua i cultura valencianes (em referisc a llengua i cultura autèntiques, les de veritat, la dels nostres àvis i no el castellá i demés que ens volen imposar) que una "pedregada" però d'ací tres mesos serà el moment de demanar-los explicacions. Només demane que no tornen a guanyar ells.

El que passa a València és perfectament extrapolable a la 2ª ciutat, Alacant, a on el corrupte, feixista i dèspota de Díaz Alperi (qui tampoc parla una paraula de valencià, és més el desprecia com a llengua de "paletos") es mou com Pere per sa casa sense que ningú li diga res.

Necessitem un canvi i el necessitem ja. Només futurs governs amb emprentes nacionalistes podran retornar-nos l'orgull de ser valencians i de parlar la nostra llengua.


Som i Serem.
QUATRE BARRES, TRES PAÏSOS, UNA LLENGUA
País Valencià lliure i Independent //*\\
(No reconec més llengua que la Catalana ni més país que els PPCC). Joventuts Independentistes d'Alacant

Desconnectat

 

#7 03-02-2007 17:50:00

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

Jo li preguntaria: Estimada CagaRita Barberà qui te paga els Gintonics de tots els dies??

Desconnectat

 

#8 04-02-2007 01:05:35

Re: "Posa't en contacte amb Rita la Barbera"

Per mi, que es faça alcohòlica i que li rebente el fetge.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.