• Inici
  •  » Debat general
  •  » Processat un del GAV i CV per fer pintades en la seu de Compromís

#1 11-05-2012 00:20:21

Webmestre
Administrador

Processat un del GAV i CV per fer pintades en la seu de Compromís

Ha eixit en els diaris, i ells mateixos ho repeteixen a la seua patètica web valenciafreedom: Víctor Sáiz Castelló, dirigent de les ja desaparegudes Joventuts de CV i militant del GAV, com ell mateix digué en GAV-Televisió, està processat per unes pintades en la seu de Compromís, i afronta un judici per això, al qual de moment no s'ha presentat (quina valentia la seua), i per tant s'ha ajornat.

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/userpics/10223/normal_V%C3%ADctor_Saiz.jpg

És molt positiva, i volem felicitar-los per això, l'actuació de la policia, que primer ha ajudat a identificar a l'autor de les pintades, i després, ha col·laborat en tot moment. A veure si ara també els òrgans judicials actuen com deuen d'actuar, i s'acaba així la vergonyosa impunitat del blaverisme violent.

Recordem també que aquest xic fou un dels quatre identificats pel lamentable atac al casal Jaume I de Sueca en desembre de 2007, junt amb Aitor Alan Marquina Bañuls (un dels actuals co-presidents de les JJGAV, i que semblaria escriure a valenciafreedom amb el pseudònim d'only71), Eleazar Aguilera (eixe del cabell llarg i estètica heavy que apareix en actes blavers, i que semblaria escriure a valenciafreedom amb el pseudònim de Jericó) i Fernando Minguet.

Com aquests quatre foren vergonyosament absolts en aquell judici, pot ser aquest nou judici i una desitjable condemna una manera de fer justícia. Això és el que en qualsevol cas desitgem que se faça en aquest cas, i que per tant el tal Víctor Sáiz reba un càstig exemplar, que d'aquesta manera dissuadisca tots els que vullguen "imitar-lo".

Que així siga.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Processat un del GAV i CV per fer pintades en la seu de Compromís

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.