#1 02-08-2011 22:08:19

Webmestre
Administrador

Curva Nord

"Después de mucho tiempo el trabajo constante de apoyo al Valencia Club de Fútbol, realizado por distintos grupos de animación empieza a salir a la luz. Desde este perfil creado exclusivamente como fuente de información os iremos informando de todos los pasos futuros que vamos a ir dando para lograr el objetivo de crear un foco de animación unificado en Mestalla, donde todos los valencianistas puedan ir a defender a su equipo. Una grada APOLÍTICA que contendrá los diferentes grupos y peñas que en la actualidad están separadas en Mestalla, con cuyo único objetivo es crear el ambiente necesario para animar al VALENCIA CLUB DE FUTBOL. Nuestro trabajo comenzó hace años y ahora estamos apunto de lograr el objetivo, solo con el apoyo de todos los valencianistas lograremos convertir el viejo campo de Mestalla en un icono de referencia a mirar en cuanto animación se refiere.
Un saludo
Directiva CURVA MARIO ALBERTO KEMPES"

En referència al GAV va eixir un comunicat on queda el GAV excluït de la Curva Nord, precisament per fer el pallasso com no, lo que son, els mes pallassets i capullos de tota València..

"Desde Curva Nord deseamos agradecer a los cientos de Valencianistas que ayer se congregaron una vez más en las plaza de la afición para concentrase a favor de la grada de animación y demostrar que la llama sigue viva y con buenas salud. Donde también aprovechamos para grabar el spot promocional que saldrá en unas semanas a la luz.
Deseamos manifestar nuestro rechazo a miembros del GAV, que pese a estar avisados del funcionamiento del proyecto por parte de miembros de Gol Gran y Yomus, intentaron vender sus ideales en dicha concentración. Hacemos saber que rechazamos el apoyo de dicha asociación indefinidamente y no vamos a permitir la propaganda de ningún colectivo no relacionado con la idea futbol y el Valencia CF. No vamos a ser escaparate de colectivos si sus intenciones nada tienen que ver con el proyecto.
Por último agradecer el saber estar de los cientos de jóvenes que estuvieron a nuestro lado siendo conscientes del fin de Curva Nord.
Una vez más demostramos las ganas que tienen los jóvenes de Valencia de querer aportar a este gran club.
Un saludo
CURVA NORD M.A KEMPES"

Es una bona notícia, primera per al València CF, segona la no entrada del GAV, 3ª les normes de Gol Gran son clares, que les respete Yomus es un gran pas i esperem a vore que passa, en quant a la llengüa d'aquesta manera, siguent apolític i no permetent al GAV ni res que no siga VCF i oficial, vol dir i espere que la web serà amb valencià normatiu...  per lo que se, en aquesta Curva Nord ja ha entrat gent nova amb ganes, gent que res de a veure amb blaverismes ni feixismes, joves nous, noves il.lusions i aportacions, ara en pregunte jo.. els valencianistes de de bó.... son o seran capaços de si aquesta grada creis i es fa un bon fondo i realment es apolític, de poder conviure per el VCF? No m'imagine en anys estelades en Mestalla, però les coses canvien per algo i no del dia a la nit, i pense que ja que l'extrema dreta a estat afincada en Mestalla amb convivència dels blaverisme, i ara de sobte, extrema dreta (Yomus) es veu amb les normes de lo que es i a sigut Gol Gran, es veu amb el NO al GAV,,, crec que plenant eixa grava de gent mes normal, valencianista i cívica, es podria parlar en uns pocs anys d'una grada exemplar?  No parle de que siga una grada independentista que ja seria el colmo, per això, la política valenciana ha de canviar antes i amb ella el PV, sobre tot lo que es la província de València... així que queda feina, però a lo que deia, l'extrema dreta, els nazis que fan lo que volen per valència, la seua impunitat... nia un lloc on soterrar-los i si no es exterminarlos, al menys que siga llevar-los de la vida social i civil, i si nia un lloc on es te l'oportunitat, es Mestalla! així com Yomus diu, "Benvinguts a Mestalla". Comença a ser l'hora que tans milers de joves que diuen haver votat Compromís, tan centenars que es manifesten amb ACPV, amb L'Esquerra independentista o els tans afiliats a partits com Bloc, ERPV.. eixa joventut que plena camps de futbol per veure Obrint Pas... es l'hora d'alçar-se,,,, si jo tinguera ara 20 anys en feia de la Curva ficse, en pregunte si tanta joventut que  moltes voltes es sembla tindre en el valencianisme, ho faria. Que es podria fer? jo ara no tinc forçes per entrar a soles, les ganes no son les de fa uns anys, quan estat entre els Yomus fins a la adolescencia, i estat en Gol Gran després per acabar amb la tranquilitat que la meua penya de poble representa.


Aquest article no és nostre, sinó d'un col·laborador de la web. Jo també faig extensiva la seua crida final a tots eixos nacionalistes que ixen una o dos voltes a l'any en les manis-processons d'ACPV i que després no se'ls veu el pèl. O pitjor encara, que es passen el dia escrivint parides en el Racó Català o en valencianisme.com. I parlant d'aquests darrers, i del seu partit mare, el BNV, ara tenen una ocasió magnífica de demostrar si realment estan disposats a lluitar o no, i si realment són tan valencianistes com diuen.

Parlant més seriosament, no podem permetre que el GAV s'infiltre en el València CF i fins i tot en el Llevant U.E. (de fet crec que també han fundat una penya en eixe club), com estan intentant fent els darrers mesos (davant la seua manca de gent jove, i danvant l'avançada edat de la seua militància he he). De moment, animem a fer una campanya d'e-mails a les directives d'ambdós equips informant de l'autèntica naturalesa del GAV. I per això res millor que el Dossier de violència anticatalanista al PV (1971-2010). També tenim una versió en castellà.

No cal ni fer una carta model, simplement cal explicar una mica què és el GAV, i enviar com a arxiu adjunt aquest dossier.

Desconnectat

 

#2 14-08-2011 19:36:22

yomus
Expulsat

Re: Curva Nord

EL GAV RECHAZADO POR LA CURVA NORD???JAJAJAJJAJA,,,PAYASOS CACALANES!!! ELLOS MISMOS S

Desconnectat

 

#3 14-08-2011 21:58:10

Webmestre
Administrador

Re: Curva Nord

Ha entrat un altre pallasso a intentar tocar els pebrots.

El seu e-mail: vicens1983@hotmail.com

La seua IP: 79.145.42.209

Desconnectat

 

#4 25-08-2011 15:54:56

ppcc_vlc
Expulsat

Re: Curva Nord

el GAV  entra en la curva nord   prova:  http://comunidad.superdeporte.es/galeri … 86/11.html

Desconnectat

 

#5 26-08-2011 14:48:01

Webmestre
Administrador

Re: Curva Nord

No veig cap prova en eixe article.

En qualsevol cas, després de la campanya que farem, segur que els tiren de nou.

Desconnectat

 

#6 26-08-2011 21:25:04

ppcc_vlc
Expulsat

Re: Curva Nord

cap prova??  fixa't-hi ,hi han bufandes de la penya violencienista del gav, http://www.valenciafreedom.com/foro/66- … pes-2.html el usuari arrosenfessol la te en la seua firma,fixa't-hi i veuras com en les fotos de superdeporte hi han varies bufandes i smarretes del gav

Desconnectat

 

#7 27-08-2011 21:27:50

Webmestre
Administrador

Re: Curva Nord

Aquest xic té aquest e-mail: valencianista_jove@hotmail.com

És per tant, doncs, el mateix valencianista dels (pocs) que escriuen en valenciafreedom. El nick ha estat doncs un penós camuflatge. Altres indicis el delaten: Defensa del GAV, faltes d'ortografia, etc.

La seua IP és aquesta: 89.129.12.60

Desconnectat

 

#8 28-08-2011 22:32:39

Toni_M
Membre

Re: Curva Nord

El nick era cutre cutre...

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.