#1 24-01-2011 22:33:12

Webmestre
Administrador

Quo vadis Racó Català?

M'agradaria encetar un debat sobre el rumb que ha pres eixa web, en altre temps punt de referència del nacionalisme dels PPCC.

Els darrers temps, cada volta ha baixat més el nivell, abundant els adolescents que sols escrivien a base d'esmileys. Així mateix, els seus admins eren molt amics de pesonatges estúpids com el wuming (Jordi Salvià en la vida real).

D'altra banda, eixa web prengué cada volta més explícitament partit per una opció concreta, al contrari que al principi, on era neutral. Primer a favor de les CUP, després a favor de Reagrupament. Darrerament, sembla que han tirat més cap a SI.

El més greu és la canxa i la propaganda que els darrers anys estan donant als neoblavers, encapçalats pel repugnant "Polisero".

No sé si tot això és responsabilitat de l'actual "mandamás" d'eixa web, un tal Rei del Mam, però és molt trist tot això que està passant, sobretot perquè, insistim, eixa web era el referent del nacionalisme dels PPCC.

On creieu que arribarà a parar eixa web?

Desconnectat

 

#2 25-01-2011 00:47:50

Àlex1912
Membre

Re: Quo vadis Racó Català?

La meua opinió és que eixa web està passant per tot, ja que n'hi ha massa usuaris de diferents partits polítics i, la majoria segueixen el corrent de la resta.

Cada dia, quan jo estic en casa, i encenc l'ordinador, sempre veig dos webs, Antiblavers i després Raco Català, i en l'ultima que he nombrat sempre n'hi han embolics polítics.

Jo he intentat registrar-me per a opinar i donar-me veu però és impossible. El que tenim que fer nosaltres és entrar a Racó Català i reduir  terreny als blavers. Ara, jo dic una cosa: Algú pot enviar-nos invitacions?


Un poble, una llengua, dues accents i una senyera PPCC  //*\\
País Valencià lliure
http://img375.imageshack.us/img375/8350/senyera.jpg

Desconnectat

 

#3 25-01-2011 10:02:24

TirantLoNegre
Membre

Re: Quo vadis Racó Català?

Els neoblavers del racó català tenen algun rotllo estrany amb el Rei del MAM. Sinó com s´explica que el POLISERO i CIA estiguin tot el dia trol.lejant. A més tenen una bona xarxa de notícies del mon polític tant del Pais Valencià com de Catalunya. Crec que aquestes dues webs "Raco" i "Vale..com" intercanvien info de primera mà (col.laboren plegats).

La majoria dels usuaris son catalans o valencians catalanistes. De fet, he vist com tracten al POLISERO. D´entrada és considerat un Blaver i no para de rebre insults.

Això és deu a que aquí d´alt no hi ha un coneixement exacte de les diferències entre un Blaver i un Neoblaver. Qualsevol valencià que discrepi dels Països Catalans, és Blaver per a un Principatí. Qualsevol persona que es refereixi a la llengua com a "Valencià" és Blaver també.

El Trellat "Vale..com" va fer un article sobre la llengua valenciana en la web Fuset-riana a on deia xorrades com aquesta:

Trellat escrigué:

...pot dir-se catalana o valenciana (perquè fon en València on assolí categoria idiomàtica), però havent estat Barcelona qui la reféu, defensà i restaurà, just és que, internacionalment, predomine la denominació de llengua catalana i reservem la denominació de llengua valenciana entre nosatres

En primer lloc, no és pas a València a on va adquirir categoria idiomàtica, car les primeres gramàtiques són del segle XV i estan ubicades a ses illes. Però t´agraim que diguis que el redreçament de la llengua comencí a Barcelona. Sinó fos pel Pancatalanisme a on seriem ara?

Si que és cert però que el Segle d´Or va estar localitzat al Regne de València, mentre aquí d´alt, els escriptors perdien el temps amb l´Occità i el llatí (que imbecils que eren els catalans de l´època !).

Bé, continuant amb el fil del POLISERO, acte seguit, aquest va obrir un fil al RACO posant un link directe cap a l´article del Trellat. La gent se li va tirar a sobre...Mireu:

http://www.racocatala.cat/forums/fil/13 … ions?pag=2

Com sempre, volent manipular i intoxicar.
Ves a enganyar a ta mare, xic.

Ets imbècil, definitivament. Et surt lavena blavera que no et pots traure de damunt. M'estàs dient que tan és el nom de la llengua i ara resulta que a Vinaròs i a Alcanar no parlem igual perquè li diem un nom diferent. Burro, més que burro.

Definitivament, el racó disfruta amb aquestes pol.lèmiques entre valencians i catalans. Per això s´ha convertit en la porta falsa de valencianisme.com.

Cada dia fa més fàstic entrar-hi.

Última edició per TirantLoNegre (25-01-2011 10:24:39)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#4 25-01-2011 10:29:50

TirantLoNegre
Membre

Re: Quo vadis Racó Català?

A més, és una merda de web plena d´errades informàtiques. Piques una notícia i s´et penja el navegador.

No s´hi a sobre resultarà que en comptes d´una web és un virus informàtic.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#5 25-01-2011 11:46:31

Pendrach
Membre

Re: Quo vadis Racó Català?

Les dues webs Val.com i Racó no són pàgines serioses, sinó com una xarxa social Facebook. Ells diuen moltes ximpleries exageradament i breguen com les criatures irracionals...

Desconnectat

 

#6 27-01-2011 16:08:39

Webmestre
Administrador

Re: Quo vadis Racó Català?

Lo de les errades informàtiques al Racó sí que té collons. Precisament ells sempre han presumit i s'han vanagloriat que eren uns genis informàtics. A més això de que no admenten nous usuaris crec que té a veure amb que el seu sistema no dóna ja per a més.

No és bo, doncs, presumir...

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.