• Inici
  •  » Noticies
  •  » Antiblavers exercitarà accions legals contra 2 webs ultradretanes

#1 11-09-2010 16:49:28

Webmestre
Administrador

Antiblavers exercitarà accions legals contra 2 webs ultradretanes

Benvolguts amics:

L'equip d'antiblavers no té per què aguantar que dos webs ultradretanes que no són exemple de res, com són valenciafreedom i alertadigital, la difamen, diguen mentides i la calumnien impunement.

Com diu el punt nº 12 de la normativa del nostre fòrum:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Per tant, nosaltres no som responsables del que diguen els nostres usuaris. A més, el fil on presumptament s'amenaçava a alguns blavers del partidet Coalición Valenciana ha estat ja esborrat.

En conseqüència, si en 24 hores no desapareixen els posts en eixes webs on se difama la nostra web de manera gratuïta, exercitarem accions legals, i no sols en l'Estat espanyol, on la justícia vergonyosament protegeix el terrorisme blaver, com ha passat en el cas de Maite Peiró, o passà en el seu dia amb Sanchis Guarner (quan el poca-vergonya de Pascual Martín Villalba va dir que les bombes se les havia posades ell a si mateix i no li passà res), sinó a nivell europeu i internacional, on no funcionen les influències (cosa que passa en l'Estat espanyol), i la justícia és recta.

En qualsevol cas, les difamacions gratuïtes de la web anglesa, cutre, racista (anticatalana) i ultradretana valenciafreedom, seran una eina preciosa en el procés que duguem per a tancar d'una vegada per totes eixa web.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 20-09-2010 18:12:49

manelmod-PV
Membre

Re: Antiblavers exercitarà accions legals contra 2 webs ultradretanes

valenciafreedom, ??!!! una altra vegada blavers fatxes i espanyolistes disfressats de seudoterceravia ridícula? que es pensen, que ens xuplem el dit? un fatxa d'aquests és reconeixible a una hora lluny

Desconnectat

 

#3 21-09-2010 02:28:41

Almogaver.cat
Membre

Re: Antiblavers exercitarà accions legals contra 2 webs ultradretanes

Benvolgut webmestre:
A ells, ja els hi va, el follon i la calumnia; la subcultura i els pocs escrúpols.
I encara que pots querellar-te... I ets un professional de la LLei, (dedueixo)
Al meu entendre, la teva "Arena", es en el camp ordenat, creatiu i Intel·lectual, on no tens rival.
La teva, Gentil i Seria; Culta i Patriota web Antiblavers.info; aixi ho evidencie.
I es en eixa arena, on fas mes mal al blaveram i la subcultura.
Lo seu es; el xollo i la xavacaneria; la difamació i la traïció; el blaverisme i l'esperpent.

En la teva "Arena" patriota valencià... Ets tan efectiu, com els infrangibles Almogàvers a Panissars; que depreciant els que ignominiosament, no es presentaren al combat i depreciant l'enorme exercit invasor:
Forjaren al voltant del Nostre Compte-Rey Pere, un inexpugnable anell de Ferro i Escuts; Homes i Voluntats.
Tu a lo teu webmestre. Que la vostra web, als que som del Principat o Mallorca, ens dona una visió, des-de la òptica netament Valenciana i es seguida amb atenció i respecte.

Si Clio inspirà Herodot...  l'Àngel Protector del Regne, t'inspire per tan lloable i meritori treball, en i de, seguiment d'evidencies de la Quadribarrada Senyera. La mateixa  que ens agermana i que evidencia Nostra Gloriosa Confederació.
La mateixa Confederació que l'article 145 de la (per coacció) Imposada Constitució Tardo-colonial castellanista despòtica i barroerament ens prohibeix.
Com si en sa follia el tardo-colonialista; vulgues imposar
Al Vent de la LLibertat, Que remou nostres cors, (com el vent orquestre i remou,  nostres camps de blat daurat i vermelles roselles).... Que la llibertat, s'atures de Salses a Guadamar i de Fraga a Mahó.
Com un maleit i avar lladre amaga ses joies,mes preuades 
Com si en sa follia tardo-colonialista, vulgues ofegar-nos, fins l'ultim bit, de resistència infrangible dels nostres lliures cors... L'anhel de LLibertat, Sobirania i Germania dels PPCC.

Mireu Germans... Si el Mon Hel·lenístic i sa complicadissima Confederació, contra tot pronostic va eixir triomfant del jong del Aquemenida i els seus despòtics Sàtrapes...
Nos ho podem fer amb el fosc reialme tardo-colonial. Espoliador i Enemic de Nostra Historia i lleis; parla furs i hisenda. Que ens envia i enviara, tota gentola sense escrupols; gàngsters i demagogs; confidents i provocadors, que el colonialisme suporta, engreixe i llicencia els dona. "Tot per separar-nos i desola nostres terres i hisendes" Com la Marabunta assola i desola la boscúria.

Última edició per Almogaver.cat (21-09-2010 16:37:22)

Desconnectat

 

#4 22-09-2010 19:06:17

Webmestre
Administrador

Re: Antiblavers exercitarà accions legals contra 2 webs ultradretanes

Gràcies per les teues paraules, almogàver, però no tenim per què consentir que des d'una web anglesa, cutre, coenta, racista i ultradretana com valenciafreakdom se'ns difame, com ells han fet.

El tema està en mans dels nostres advocats. Aviat vos informarem.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Antiblavers exercitarà accions legals contra 2 webs ultradretanes

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.