#1 28-03-2009 02:16:09

Marv
Membre

Alarte cedeix al blaverisme o què?

Mireu els següents enllaços, són aterridors:

http://www.racocatala.cat/noticia/alart … valenciana

http://comunidad.levante-emv.com/entrev … vista.html

I cite unes paraules del secretari general del PSPV: "Y que no haya duda. El territorio en el que vivimos se llama, se ha llamado y se llamará, Comunitat Valenciana."

Després i tot, desgraciadament seguirà sent l'alternativa majoritària al PP... Quina vergonya!

Última edició per Marv (28-03-2009 09:38:16)

Desconnectat

 

#2 28-03-2009 13:55:32

DK-PV
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Alarte representa l´espanyolisme arrelat al PSPV al cual ni l´importa la llengua ni que el Pais Valencià siga una nació. Pero jo crec a mes que a Alarte, no tan sol no l´importa sino a més es capaç d´oblidar les seues arrels (tan del seu pais com del seu partit) i fer una politica més de detres no perque l´interese al Psoe, sino per que ell l´unic que vol es governar. Alarte es un altre politic patetic l´únic que vol es governar per guanyar diners com Camps, Zaplana i Lerma. Al Pais Valencià no en tingut mai un politic a l´altura del carrec, siga del partit que siga, nomes tenim politics que volen aderir-se al carrec per a xuclar del pot.

A vore si s´entera el Pspv que el PP no el guanya perque la gent siga molt de detres sino perque els votants sense partit i la gent d´esquerres veu els seus candidats donen pena i al final sols vota la gent de dretes.

Desconnectat

 

#3 28-03-2009 17:52:25

VLC_CAT
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Només l'importa el poder.

Desconnectat

 

#4 28-03-2009 20:04:49

Webmestre
Administrador

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Cert que sols l'importa el poder a l'Alarte aquest, però cal tenir present un altre factor, i és que una part de l'esquerra valenciana, i en concret el PSOE valencià, té una mena de complex davant la dreta valenciana i van una mica a remolc.

Així difícilment guanyaran les eleccions.

Desconnectat

 

#5 29-03-2009 13:19:05

Alcalans
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Alarte sembla un espanyolista recalcitrant.

Desconnectat

 

#6 29-03-2009 13:32:14

Marv
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

DK-PV escrigué:

Al Pais Valencià no en tingut mai un politic a l´altura del carrec, siga del partit que siga, nomes tenim politics que volen aderir-se al carrec per a xuclar del pot.

Ah, no? I el Vicent Ventura? Et sona Paco Burguera? Joaquim Maldonado, Alfons Cucó o Josep Lluís Albinyana pot ser? Joan Ribó? I això sense comptar amb ideòlegs de la talla de Fuster i Sanchis Guarner... El que passa és el de sempre, el País Valencià és expert en llançar pedres a la seua teulada i enfosar als que hi valen un poquet front als que no hi valen ni un duro... I pot ser que tots no varen a arribar a ostentar cap càrrec (i això que Albinyana va ser president de la preautonomia) però és que la política l'han enmerdada (i continuen fent-lo) sempre els mateixos.

Desconnectat

 

#7 29-03-2009 13:36:29

Marv
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Inclòs afegiria, encara que de cap manera votaria al PSPV-PSOE, tens un tal Ximo Puig, alcalde de Morella, el qual va perdre les primàries front a l'Alarte per una mínima diferència i sense rebre cap suport des de Madrid. No és que siga sant de la meua devoció el Puig (no el conec pas i potser m'equivoque) però és un tio amb un mínim de consciència pel País Valencià i no un "valenciano de pro" com l'Alarte.

Desconnectat

 

#8 29-03-2009 19:42:32

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

I el mçes tris t de tot çes que molts nacionalistes o gent conscienciada amb la causa valencianista segueix votant al psoE.. i eixos vots sçon necess÷aris per a les forces valencianistes.

Desconnectat

 

#9 30-03-2009 00:19:15

DK-PV
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Tens rao Marv!!!!!!!, nomes he contat els presidents de la generalitat de la democracia. Se m´ha oblidat comptar els politics que has nomenat. Tens rao quan dius que desde fora procuren evitar a tota costa qualsevol politic veritablement valencianista.

Desconnectat

 

#10 30-03-2009 00:46:28

Marv
Membre

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?

Gandiero_Casalero escrigué:

Re: Alarte cedeix al blaverisme o què?I el mçes tris t de tot çes que molts nacionalistes o gent conscienciada amb la causa valencianista segueix votant al psoE.. i eixos vots sçon necess÷aris per a les forces valencianistes.

El problema és que si volem un Estatut com cal s'hauria de comptar amb ells, és a dir, que defensaren això que van defensar als seus inicis, que reconeixen que fa falta eixe canvi, que això de Comunitat Valenciana és un insult per als propis valencians i no fugen del vertader nom de País Valencià. Necessitem el PSPV-PSOE (inclús PSPV a seques, com passa a Catalunya amb el PSC) no un "PSOE-sensePV" com diu la cançó.

Última edició per Marv (30-03-2009 00:53:23)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.