#1 28-04-2008 17:26:47

rgpv
Membre

qui cregueu que serà el nou secretari del pspv?

obric aquest tema, per a veure que opineu sobre quin seria el millor candidat per al pspv, i que us pareixen els candidats.

gràcies!!

Desconnectat

 

#2 28-04-2008 19:25:58

Esquerrà
Expulsat

Re: qui cregueu que serà el nou secretari del pspv?

No tinc ni idea. Imagine que serà un candidat imposat per Madrid i que la tornaran a cagar. Jo pense que el millor candidat és Jorge Alarte. Ell no és un candidat imposat per Madrid i a més a més ell vol ser President de la Generalitat. Ell parla valencià amb fluïdesa encara que és de llengua materna castellana i a més a més sap escriure perfectament en valencià. Crec que seria el primer President de la història de la Generalitat des del 1982 que sap escriure en valencià. Ni Lerma, Ni Zaplana, ni Olivas en sabien, i evidentment Camps tampoc en sap.

Desconnectat

 

#3 28-04-2008 19:32:48

LarsenAlacant
Membre

Re: qui cregueu que serà el nou secretari del pspv?

A mi no m'importa lo del PSOE, però coincidisc amb llenguacatalana


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#4 29-04-2008 00:24:57

Rogeta
Membre

Re: qui cregueu que serà el nou secretari del pspv?

A mi me cau be Romeu. Es valencià, i com a llengua mare te el valencià. Es un home d’idees clares, i esta concienciat amb la nostra llengua i la nostra cultura, o almenys quan he parlat amb ell, això m’ha demostrat. A la carrera de polític, sempre ha estat a l’ombra, per que quan va eixir d’alcalde, els del propi partit el van fer de costat (l’anterior alcalde es el que fa i desfà dintre del partit al poble) i va deixar l’ajuntament sense un duro. D’ahi que no pugues governar, per que la resta de partits politics locals, feren una coalició (PP-EU-UV-Bloc), i evitar que governara altra volta el PSPV.  Passà a les Corts i d’ahi a ser el director de la Fundació Jaime Vera. De fet, anava a anar com a candidat en comptes de la Maria Teresa Fernandez de la Vega, però en últim moment, Blanco, feu la jugada fosca i la posaren a d’ella. No se com serà Alarte, però Romeu es un bon polític.

Desconnectat

 

#5 30-04-2008 14:44:51

Esquerrà
Expulsat

Re: qui cregueu que serà el nou secretari del pspv?

Jo crec sincerament que amb Alarte podrien canviar les coses al País valencià. Amb Romeu tot seguiria igual ja que no és una persona molt reivindicatica.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.